Pauline & Rick

September 2020 zijn Pauline en Rick getrouwd op Buitenplaats Amerongen. Over deze trouwlocatie hebben zij niet lang hoeven twijfelen. Rick: “We komen uit Veenendaal, hier uit de buurt. Als klein jongetje ging ik regelmatig naar Kasteel Amerongen, ik vond het daar zo gaaf. Ik heb altijd gezegd dat ik daar wil trouwen. Tien minuten nadat ik Pauline ten huwelijk had gevraagd vroeg ze of ik Amerongen ook al gereserveerd had. Dat was niet het geval, maar we waren er snel over uit dat het deze locatie ging worden.”

Pauline en Rick kozen er bewust voor om in de zomer te trouwen. Pauline: “We wilden zo graag buiten trouwen. Een herfst- of winterbruiloft kan heel mooi zijn, maar het paste niet helemaal in het plaatje dat we voor ogen hadden. We hadden het geluk dat het op onze dag ook echt mooi weer was en we buiten konden trouwen.”

Het bruidspaar trouwde in coronatijd. Dit maakte de voorbereidingen best spannend. Zeker tijdens de lockdown was het onzeker of de bruiloft door kon gaan: “2,5 maand voor onze bruiloft hoorden we dat het door kon gaan. Daar waren we zo blij mee. Achteraf was het ook echt een perfecte dag. We hadden al onze dierbaren om ons heen en hadden tijd om met iedereen te praten, dat was bij een groot feest waarschijnlijk anders geweest. We hadden het geluk dat er tijdens de ceremonie, de kerkdienst en het taartmoment 100 gasten bij mochten zijn. Zo hebben we iedereen die we wilden uitnodigen ook kunnen zien. Volgend jaar geven we alsnog een feest op Buitenplaats Amerongen, dan kunnen we het met iedereen nog eens goed vieren. Al denken we niet dat het nog mooier kan worden dan onze trouwdag.”

Om acht uur ’s morgens stonden Pauline en Rick op voor hun grote dag. Ze sliepen allebei bij hun ouders thuis. Pauline: “De fotograaf ging eerst naar Rick en daarna kwamen zij naar mijn ouders huis. Hier was de first look. Dat vond ik zo’n bijzonder moment. Het is zo spannend om elkaar dan voor het eerst te zien in elkaars trouwoutfit.” Na de first look ging het bruidspaar naar Buitenplaats Amerongen om foto’s te maken. De kasteeltuin diende als prachtig decor. De ceremonie vond buiten plaats: “We waren zo blij dat we buiten konden trouwen, het kasteel op de achtergrond maakte het helemaal af. De tante van Rick heeft ons getrouwd, dat maakte de ceremonie extra persoonlijk.”

In plaats van een bruidstaart, kozen Pauline en Rick voor Bossche bollen. Rick: “Ik ben gek op Bossche bollen. We vonden het daarom leuk om in plaats van een bruidstaart een toren vol Bossche bollen neer te zetten. Dat zag er zo leuk uit, we kregen er heel veel leuke reacties op van onze gasten. ”Na het taartmoment was het tijd voor de kerkdienst in de Andrieskerk. Pauline: “Het was erg fijn dat de kerk zo dichtbij Buitenplaats Amerongen is. Het was ook een leuk stukje om met zijn allen naartoe te lopen.”

Tijdens het diner in het Koetshuis werd de muziek verzorgd door twee pianisten. Zij maakten veel sfeer met hun Crazy Pianos-achtige muziek. Om elf uur was het tijd voor het dessert. Pauline: “Het dessert was zo bijzonder. Het waren chocoladebollen die stukgeslagen moesten worden en daarna werden overgoten met saus. Hiervoor kwam de hele keukenbrigade helpen in de dinerzaal. In tweetallen serveerden ze de desserts op tafel. Dat was echt een leuke verrassing.”

Pauline en Rick zouden een bruiloft op Buitenplaats Amerongen aan iedereen aanraden. Pauline: “Het contact vooraf met Vincent was ontzettend fijn en er werd veel met ons meegedacht. Ook vonden we het leuk dat we alles op deze locatie konden doen, dat gaf een hoop rust. Tijdens de bruiloft merkten we echt dat het personeel heel ervaren is. Ik had geen een keer het idee dat er iets mis kon gaan en tegelijkertijd hing er een hele relaxte sfeer.”

Fotografie: NTVisuals

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp