De zomer is een van populairste seizoenen om te trouwen, maar ook mei brengt in de lente haar charmes mee voor een kleurrijke bruiloft

Peter & Marianne

Peter en Marianne waren op zoek naar een trouwlocatie waar ze de gehele dag konden vieren en niet tussendoor van locatie hoefden te wisselen. “Op internet hebben we verschillende trouwlocaties gezien waar we wilden kijken. Buitenplaats Amerongen stond op nummer 1 dus hier zijn we als eerste naar toe gegaan. Uiteindelijk hebben we de andere 2 locaties niet eens meer bekeken. Op het moment dat we door de poort liepen wisten we dat dit onze locatie zou zijn. Het is een super mooie plek!’’

‘’Het leuke van Buitenplaats Amerongen is dat je op één locatie bent, maar wel verschillende ruimtes hebt verspreid over het landgoed. Deze afwisseling is heel leuk. Onze dag begon op de zolder van het Poortgebouw waar mijn haar en make-up werden gedaan en ik mijn trouwjurk aantrok. Peter had zich ondertussen in een andere ruimte omgekleed. Hij stond, samen met familie en vrienden, te wachten tot ik de trap af kwam lopen voor de “first-look.”

De taart aansnijden tijdens een bruiloft is een intiem moment. Trends rondom bruidstaarten vindt je bij Swijnenburg
Het is prachtig hoe de vader van de bruid zijn dochter naar het altaar geleidt aan het begin van de ceremonie
Bij Swijnenburg willen we u graag ontzorgen en dit doen we mede met een culinaire invulling van hoge kwaliteit.

“We hebben samen heerlijk geluncht, foto’s gemaakt op het landgoed en toen was hét moment aangebroken: het trouwen. In de tuin, met uitzicht over het kasteel vond de ceremonie plaats. Dat is voor ons de meest dierbare herinnering; elkaar het ja-woord geven met onze meest dierbare familie en vrienden om ons heen.
Na de officiële plechtigheid was het tijd voor bubbels en taart op het terras van het Koetshuis.”

“Na een ontspannen borrel was het tijd voor het diner! We wilden geen statig diner en dat is gelukt! De voorgerechten (ja, 2 per persoon) werden op het terras van het Poortgebouw geserveerd. Voor het hoofdgerecht zijn we naar de zolder van het Poortgebouw gegaan waar de tafels prachtig waren gedekt. En voor het dessert weer naar het terras. Ongedwongen genieten van heerlijk eten! Onze avondgasten waren ondertussen al gearriveerd in het Koetshuis waar we de rest van de avond hebben gefeest, gelachen, gegeten en gedronken.”

“Het meest bijzondere van de dag vond ik de vrolijkheid en gezelligheid. Iedereen had zin om het feest met ons mee te vieren en zag er prachtig uit! En het was zo fijn dat we ons nergens druk om hoefden te maken. Alles was geregeld. We konden het echt uit handen geven en hebben alleen maar genoten. Ook van het heerlijke eten en drinken en de patat met truffelmayonaise voor mij in het bijzonder!”

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp