Ralph & Kate

De zoektocht naar de perfecte trouwlocatie viel niet mee voor Ralph en Kate. Na een te kleine huwelijkslocatie, tot geen goede ambiance en beperkte mogelijkheden, kwamen ze na 7 andere locaties te hebben bezocht, tijdens de Open Toptrouwlocatie Route, uit in het pittoreske Amerongen. Op de parkeerplaats tegenover de Buitenplaats was het stel niet meteen overtuigd, maar al snel verscheen er een grote lach op het gezicht bij beiden. Zoals Ralph mooi zei: “Je loopt door de poort en komt terecht in een verstopt paradijsje op het grote terrein van Kasteel Amerongen.”

De mogelijkheden van Buitenplaats Amerongen pasten perfect bij de huwelijksdag die Ralph en Kate voor ogen hadden. En snel ontstond daar het besef dat ze de perfecte locatie voor hun grote dag hadden gevonden.

‘’Het gehele traject verliep soepel, we hadden korte lijntjes met de locatie en geen vraag was teveel. We kregen altijd binnen een dag antwoord op onze vragen en er werd goed met ons meegedacht. Al onze wensen waren bespreekbaar. Heel bijzonder om te merken dat iedereen van Buitenplaats Amerongen zo voor ons heeft klaar gestaan en heeft geholpen onze dag speciaal te maken.‘’

Na maanden voorbereiding en menig keer de locatie te hebben bezocht, was de grote dag eindelijk daar. De hele week was het slecht weer geweest, maar de zon begon te schijnen, de tuinen stonden in bloei en de sprookjesdag van Ralph en Kate kon beginnen.

Net na het middaguur druppelden de 145 daggasten van Kate en Ralph binnen en werden ontvangen voorafgaand aan de ceremonie. Zodra iedereen binnen was en de klok 14.00 sloeg, was het grote moment daar. Kate maakte haar entree in het prachtige Koetshuis, waarna de huwelijksceremonie kon beginnen. En hoe bijzonder is het dan om getrouwd te worden door beide vaders. Zo persoonlijk en vertrouwd, dat is hoe Ralph en Kate terug denken aan hun grote moment.

Na het aansnijden van de 6-laagse grote bruidstaart werd er geborreld op het terras van het Poortgebouw. Een heerlijk ontspannen moment om vrienden en familie te spreken, foto’s te maken en de kindjes op het gras voor het poortgebouw te laten spelen.

De middag liep over in de avond en het diner volgde, zoals Kate en Ralph zelf zeiden: ‘’Het volgende hoogtepunt’’. Naast dat Kate en Ralph voor Buitenplaats Amerongen hebben gekozen voor de mogelijkheden en sfeer, staat kwalitatief goed eten en drinken hoog in het vaandel bij hen. ‘’De gerechten waren geweldig, het was heerlijk en net zo goed als dat we eerder bij Restaurant Bentinck hebben geproefd.’’

‘’Als afsluiting gaven we nog een klein feestje,’’ zeiden ze lachend en met een knipoog. Ook de 200 aanwezige gasten genoten van de ene na de andere verrassing. Zo werd het feest geopend met een huwelijksdans van Ralph en Kate. Dat Ralph en Kate uit een muzikale omgeving komen, was ons en de gasten al duidelijk geworden na de liedjes die eerder gezongen zijn deze dag. Maar toen Ralph de microfoon pakte en als verrassing voor Kate een nummer zong, was de dag vol verrassingen en hoogtepunten compleet.

De afwisseling tussen de DJ en band was perfect voor het feest. Iedereen genoot van de muziek, hapjes en drankjes. Het Koetshuis is de perfecte ruimte voor een mooi feest. Door het hoge plafond, de openslaande deuren en geen restricties voor het geluid konden Kate en Ralph samen met alle gasten hun dag perfect afsluiten.

‘’We kijken met zoveel plezier terug op onze huwelijksdag. De combinatie van de locatie, het weer, het vriendelijke en behulpzame personeel, lekkere eten en al onze vrienden en familie bij elkaar hebben deze dag voor ons tot een sprookje gemaakt.’’

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp