Robert & Charlotte

Robert en Charlotte hebben lang gezocht naar de ideale trouwlocatie. Na wat locaties te hebben bekeken op internet, deden ze zelf een locatie route. Ze stapten in de auto en reden langs een aantal locaties om deze te bekijken. Toen ze uitstapte bij Buitenplaats Sparrendaal waren ze meteen verliefd: “Buitenplaats Sparrendaal zag er van binnen en van buiten prachtig uit. De plek heeft echt uitstraling. Onze familie woont verspreid door het land, dus de centrale ligging kwam ons ook erg goed uit. We hadden allebei het gevoel dat dit de perfecte locatie was.”

De bruiloft van Robert en Charlotte vond plaats in de herfst. Charlotte: “We hebben gekozen om in november te trouwen, omdat we die maand 10 jaar samen zouden zijn. Ook zou mijn zus in juni trouwen, we wilden daar niet te dicht op zitten. Uiteindelijk zijn we de dag voor ons 10 jaar samenzijn getrouwd, tijdens het feest hadden we ons jubileum! Dit maakte het extra bijzonder.”

Robert en Charlotte hadden gepland om binnen te trouwen: “Omdat we binnen zouden trouwen hoefden wij ons niet druk te maken over de weersvoorspellingen, dit scheelde wat stress. Sparrendaal is van binnen en buiten prachtig. We hadden wel het geluk dat we buiten foto’s konden maken.”

De grote dag begon voor Robert en Charlotte met foto’s maken, de lucht was strakblauw! Na de fotoshoot had het bruidspaar met z’n tweeën een lunch boven in het landhuis: “Het was zo leuk om alle gasten te zien binnenkomen zonder dat ze het doorhadden, we voelden ons echt koning en koningin!” De gasten werden door het personeel van Sparrendaal ontvangen. Robert en Charlotte werden formeel geïntroduceerd tijdens de ceremonie. Het driejarige neefje van de bruid bracht de ringen. Charlotte: “We zijn allebei heel gek op mijn neefje. Hij logeert geregeld bij ons en we passen vaak op. Het leek ons super leuk als hij dit zou doen.”

Vrienden van Robert hadden in hun studententijd een bandje. Speciaal voor de bruiloft waren ze weer bij elkaar gekomen om te repeteren. Tijdens de borrel verzorgde de band de muziek. Charlotte en Robert liepen zelf de gasten af voor de felicitaties: “We vonden een rij niet bij ons passen, dus wilden we graag zelf langs iedereen lopen om een praatje te maken. Bij het laatste groepje was het tijd voor het diner, perfecte timing!”

De lange dinertafels waren prachtig gedekt en het eten smaakte heerlijk. Voor Robert was het diner het mooiste moment van de dag: “De mooie gedekte, lange tafels, iedereen is vrolijk en bij elkaar gekomen voor jou. Dit gaf me een heel bijzonder gevoel.”

Na het diner begon het feest. Als verrassing hadden de gasten een Caribisch thema geregeld, inclusief Hawaii shirts, slingers, schelpen bh’s, korte broeken en zonnebrillen. Charlotte: “We wisten niet dat dit thema was geregeld, een ontzettend leuke verrassing. Dit zorgde ervoor dat het feest gelijk los ging!” Na het feest werd het bruidspaar uitgezwaaid met sterretjes: “Dit was zo’n mooi gezicht. Het was echt een onvergetelijke dag.”

Robert en Charlotte zijn ontzettend blij dat ze voor Buitenplaats Sparrendaal hebben gekozen: “We kregen de mogelijkheid om onze dag precies zo in te delen als hoe wij het wilden. Op de dag zelf hoefden we ons echt nergens zorgen om te maken. Het personeel kwam ons regelmatig wat te drinken en hapjes aanbieden. Het personeel was erg professioneel en tegelijkertijd heel persoonlijk en vriendelijk. Niet alleen wij, maar ook onze gasten voelden zich volledig in de watten gelegd. Het was echt fantastisch geregeld.”

Fotografie: www.fotografia.nu

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp