Tim & Mandy

Een jaar geleden wonnen Mandy en Tim hun trouwdag, met de openingsactie van Huis Scherpenzeel. Op 14 september was het zover; hun grote dag. “We kenden Huis Scherpenzeel al goed, want we wonen er vlakbij. We lopen dagelijks door het park rondom het kasteel en zagen wel eens bruiloften. Ik ben het Instagramaccount gaan volgen en daar zag ik de winactie voorbijkomen. We wilden altijd al wel graag trouwen, maar we hebben twee kleine kindjes dus zagen het niet zo snel gebeuren. Ik dacht; we wagen het gokje, maar je verwacht eigenlijk niet dat je uitgekozen wordt. Het was even schrikken en hele leuke verrassing toen ik ineens opgebeld werd en hoorde dat we onze bruiloft hadden gewonnen!”

“Daarna begonnen natuurlijk alle voorbereidingen. Dat ging bij ons iets anders dan normaal, omdat ik nog niet ten huwelijk was gevraagd. Dat wilde Tim heel graag alsnog doen, maar het moment moest uiteraard wel een verrassing voor mij zijn. Tussendoor waren we al druk met de voorbereidingen van onze bruiloft. We hebben veel met onze ouders gepraat over hoe we de dag vorm wilden geven. Je vindt hele leuke ideeën op internet, maar niet alles past bij je of is haalbaar. Daarom hebben we ook veel contact met jullie gehad. Gijs heeft ons superfijn geholpen bij het maken van alle keuzes. We mochten alles vragen en geen verzoek was te veel.”

Na een jaar van voorbereidingen breekt de dag van de bruiloft aan. “Tim ging naar zijn ouders om zich om te kleden, terwijl ik mij thuis klaarmaakte bij de kinderen. Daarna haalde Tim ons met onze trouwauto op om foto’s te maken in het park. In de tussentijd hadden alle daggasten zich bij Tims ouders verzameld, waar wij ons aankomstmoment hadden en er daarna een lunch voor iedereen klaarstond. Na de lunch gingen Tim en ik met de fotograaf alvast naar Huis Scherpenzeel om nog wat foto’s te maken. Daar waren ook de ceremoniemeesters bezig om de laatste dingen neer te zetten. Ik vind het lastig om dingen los te laten, dus het was heel prettig dat ik kon zien dat alles helemaal klaar stond voordat alle gasten aankwamen.”

“Bij Huis Scherpenzeel startten we met de ceremonie, een heel mooi en persoonlijk moment. Daarna hadden we buiten de taart met bubbels en aansluitend een borrel. Het was een prachtige, warme dag dus dat was echt heel fijn. Na het diner was er een kort moment om onszelf op te frissen en kwamen de avondgasten aan voor het feest. Een mooie afsluiter van onze dag, waar nog steeds over wordt gepraat door onze vrienden en familie. Doordat we de bruiloft hadden gewonnen, hadden de gasten verwacht dat er minimaal drankjes zouden worden geserveerd en dat het eten niet bijzonder zou zijn. Maar het was echt het tegenovergestelde! Alles was zo goed door jullie verzorgd, dat hoorden we echt van iedereen terug. Het personeel ging superfijn met onze gasten om en er is meerdere keren aan ons gevraagd of alles naar wens was.” 

“Als ik terugkijk op onze dag vond ik het heel bijzonder dat alle mensen om ons heen er allemaal waren. Waaronder ook onze dochters, dat was altijd al een wens van Tim en mij. Het is zo leuk om iedereen bij elkaar te hebben en te zien dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat gebeurt normaal niet zomaar. Een dag om nooit te vergeten!”

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp