Bij SWIJNENBURG | meet & celebrate bent u aan het juiste adres voor een sfeervolle kerstborrel, gevolgd door een heerlijk walking dinner.

Op onze toplocaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht, ontvangen wij maar al te graag uw gasten in prachtig aangeklede ruimtes voor een stijlvolle kerstborrel, gevolgd door een walking diner.

De fakkels branden, kerstballen glimmen in de boom en op de achtergrond klinkt muziek uit die tijd van het jaar. Onze medewerkers staan klaar met een warme glimlach. Daarnaast wordt er een heerlijk aperitief geserveerd. Tijdens de hele avond hoeft u dan ook alleen maar te genieten.

Bovendien hebben wij op basis van onze ervaring een prachtig arrangement samengesteld voor een samenzijn dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

 • 17:30

  Ontvangst

  Ontvangst. Wij serveren een sprankelend aperitief en diverse tafelgarnituren. Op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou en langs de oprijlaan branden de fakkels. Gedurende het verloop van de avond serveren wij dranken uit het Hollands drankenassortiment.

 • 18:00

  Walking dinner

  Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat men de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend kan nuttigen. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te zijn.

 • 21:00

  Naborrel

  Einde van de ontvangst en vertrek van de gasten. Indien gewenst serveren wij nog een naborrel aan de bar.

Het arrangement
 • Ontvangst met feestelijk aperitief en tafelgarnituren
 • Dranken uit het Hollands assortiment gedurende de avond (17.30-21.00 uur)
 • Winters walking diner zoals omschreven, met koffie en thee ter afsluiting
 • Aankleding van de ruimtes en de (sta)tafels in kerstsfeer

De kosten voor dit arrangement bedragen 81,00 p.p. ex btw.

U kunt uw kerstborrel natuurlijk ook uitbreiden met een sfeervolle winterse wandeling, een bezoek aan Kasteel Amerongen of andere activiteit en een overnachting voor uw gasten.

Het arrangement is te reserveren vanaf 35 personen. Wilt u een kerstborrel of walking dinner geven voor een kleiner gezelschap, of heeft u een ander programma in gedachten, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het menu

Salade van Noordzee krab
**
Velouté soep van pastinaak
**
Gebakken griet filet met parelgort en beurre blanc
**
Hertenrug met jus van kruidnagel
**
Chocolade tartellete met amandel crumble, kokos parfait en gegaarde ananas

Ontvangt u uw gasten voor uw zakelijke kerstborrel bij Swijnenburg?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen en maak direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw kerstborrel, laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien én vertellen u zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.