Bistro Huis Scherpenzeel

Op 1, 2, 15 & 16 maart openen wij onze deuren voor u!

Na het succes van vorig jaar nodigen we u graag opnieuw uit in Bistro Huis Scherpenzeel op 1, 2, 15 en 16 maart. We geven het kasteel een make-over tot een pop-up bistro, waar u weer samen kunt genieten van heerlijke gerechten in combinatie met een unieke sfeer. Mis dit niet en beleef wat Bistro Huis Scherpenzeel te bieden heeft!

Mogelijkheden

De Parkkamer is de grootste ruimte in Huis Scherpenzeel en wordt vaak gebruikt om te dineren of voor een feest.
Menu

Geniet van een gezellige avond uit onder het genot van lekker eten en drinken én de prachtige entourage! In de sfeervolle ruimtes van het kasteel, serveren wij tijdloze, klassieke gerechten.

Bekijk het menu
Kleine groepen

Wilt u met uw vrienden of familie komen dineren? Ook dit is mogelijk. Wij kunnen zorgen voor een aparte ruimte. Hier kunt u in alle rust samen genieten van de heerlijke gerechten, het prachtige uitzicht over de parktuin, en de ambiance van het kasteel. Ons team staat klaar om u en uw gezelschap een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Praktische informatie

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Bistro Huis Scherpenzeel. De bistrobar zal twee weekenden haar deuren openen; op vrijdag en zaterdag 1, 2, 15 en 16 maart. U kunt reserveren tussen 18:00 en 19:30. Geniet gedurende deze periode van de unieke sfeer en de smaakvolle gerechten die onze pop-up bistro te bieden heeft. En handig om alvast te weten, u kunt alleen met pin betalen.

Adres: Burgemeester Royaardslaan 1, 3925 GG Scherpenzeel

Op dit moment zijn al onze data volgeboekt. Mocht er echter een plekje vrijkomen, dan stellen we de beschikbare data opnieuw open.

Reserveren

Wilt u reserveren voor Bistro Huis Scherpenzeel? Vul dan onderstaand reserveringsformulier in. U ontvang een bevestigingsmail om de reservering definitief te maken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever telefonisch of per mail reserveren? Dat kan ook! Tijdens kantooruren zijn wij bereikaar via:
0343 20 60 00
info@huizescherpenzeel.nl

Genieten van uitstekende service, goed gezelschap en verrukkelijk eten en drinken.

Veelgestelde vragen

We ontmoeten u graag

Wij laten u met trots kennismaken met Huis Scherpenzeel en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Whatsapp