Restaurant Bentinck gooit het roer om en wordt LIZ Restobar

Nieuws! We gooien het roer om want Bentinck stapt van fine dining over naar een bruisende en laagdrempelige restobar, waar het draait om lekker eten en drinken in een informele sfeer. En daarbij hoort een nieuwe naam: LIZ Restobar. LIZ Restobar opent op vrijdag 8 september haar deuren.


T/m 27 augustus
 kunt u bij Bentinck nog genieten van een culinaire lunch of diner. Daarna sluit Bentinck haar deuren voor een restyling van het restaurant passend bij het nieuwe concept. Vanaf 8 septemberverwelkomen we u graag bij LIZ waar u terecht kunt voor hoogwaardig eten op een laagdrempelige manier.

De menukaart van LIZ is geïnspireerd op de seizoenen en ingrediënten van Nederlandse bodem gecombineerd met smaken van over de hele wereld. De nadruk komt te liggen op klassieke gerechten en bereidingen met aandacht voor groente en groentebereidingen en werken we met duurzame, kwalitatieve vis- en vleessoorten.


Van lekkere lunch, een borrel op het terras tot aan een avond gezellig tafelen kunt u bij LIZ terecht. We houden u graag op de hoogte via ons Instagram account!

Team Swijnenburg Sales Whatsapp