Swijnenburg opent derde locatie: Huis Scherpenzeel

Peter-Paul Swijnenburg en Lieke van Herpen, de eigenaren van SWIJNENBURG, mogen zich per 1 april ook de eigenaren van de exploitatie van Huis Scherpenzeel noemen. Het statige 16de-eeuwse kasteel, in het hart van het dorp Scherpenzeel, is een prachtig decor voor huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten. De overname van Huis Scherpenzeel zorgt voor een mooie uitbreiding van het portfolio van Swijnenburg én de mogelijkheden die het huis biedt zullen weer ten volle benut worden.

Stijlvolle update
“We zien het als een hele mooie kans om in het kasteel weer leven in de brouwerij te brengen”, vertelt Lieke van Herpen. Voordat de deuren van het huis op 1 juni openen, krijgt Huis Scherpenzeel een compleet nieuw interieur in lijn met de andere locaties van Swijnenburg waar de signatuur omgeschreven kan worden als een eigentijds design in een klassieke omgeving. Er zal worden geschilderd, de vloeren worden vervangen en de bar wordt verplaatst. Waar de historische elementen bewaard zullen blijven, zal het nieuwe meubilair zorgen voor een hedendaagse, frisse én stijlvolle uitstraling.

Stijlvolle en hoogwaardige locaties
“Huis Scherpenzeel was wat minder bekend als eventlocatie maar sluit perfect aan op wat we bij Swijnenburg doen. Wij vinden dat iedereen zich af en toe even vorstelijk moet kunnen voelen. Dat doen we door op stijlvolle locaties verzorgde evenementen, die garant staan voor overtroffen verwachtingen en blijvende herinneringen, te verzorgen. Dat doen we al, met heel veel plezier, op onze locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en bij restaurant Bentinck. Huis Scherpzeel is een prachtige aanvulling met haar romantische en authentieke uitstraling”, vertelt Peter-Paul Swijnenburg enthousiast.

Mooie kans en mogelijkheden
“We hebben de ambitie om te groeien en vinden het gaaf om monumentale panden een invulling te geven. Locaties met historie blijven open voor publiek en ook voor ons, als Swijnenburg, biedt een nieuw pand meer mogelijkheden. Naast de genoemde groei, is het een aanwinst voor onze vaste relaties die we een nieuwe ervaring kunnen bieden, aanvragen waarvoor we geen plek hadden kunnen we beter bedienen en ook als werkgever biedt het mogelijkheden. Zo bieden we onze medewerkers meer doorgroeimogelijkheden”, aldus Peter-Paul en Lieke.

Fotografie: Arjan Westerduin

Whatsapp