Trouwlocatie in Driebergen

Ontdek de magie van trouwen in Driebergen, waar romantiek en historie samenkomen. Dit pittoreske dorp, gelegen op de prachtige Utrechtse Heuvelrug nabij Utrecht, biedt een betoverend decor voor bruiloften. Met schilderachtige straten, groene omgeving en historische charme is Driebergen de ideale plek voor stellen die dromen van een onvergetelijke trouwdag. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groots feest met al jullie vrienden en familie, trouwen in Driebergen belooft jullie dromen waar te maken.

Buitenplaats Sparrendaal; een unieke trouwlocatie in Driebergen

Buitenplaats Sparrendaal is dé perfecte locatie voor het vieren van een onvergetelijke bruiloft in Driebergen. Gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug, biedt Sparrendaal een landelijke en romantische setting voor koppels die hun speciale dag willen vieren in een betoverende omgeving. Buitenplaats Sparrendaal, een 18e-eeuws landgoed, is meer dan alleen een trouwlocatie in Driebergen; het is een plek met geschiedenis en charme. De statige buitenkant, omringd door een grote parktuin, creëert een sfeer van tijdloze elegantie. Deze unieke trouwlocatie in Driebergen biedt verschillende mogelijkheden om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden.

Kasteel trouwen
Buitenplaats Sparrendaal

Romantische ceremonie in een historisch landhuis 

Bij Buitenplaats Sparrendaal, heb je de keuze uit diverse prachtige ruimtes voor het uitwisselen van jullie geloften. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de sfeervolle Gouden Kamer of een buitenceremonie in de parktuin, Sparrendaal biedt met zes sfeervolle ruimtes en de grote parktuin, exclusief voor jullie gedurende de dag, het perfecte decor voor elke gewenste trouwsetting.

 

Feestelijke borrel en diner

Na de ceremonie is het tijd om te genieten van een feestelijke borrel en heerlijk diner. Onze keukenbrigade zorgt ervoor dat elk gerecht een culinair hoogtepunt is. Of het nu gaat om een borrel, een uitgebreid diner, een bbq of een bruisend avondfeest, jullie kunnen bij ons terecht voor een complete huwelijksdag.

Professionele ondersteuning

Bij Buitenplaats Sparrendaal begrijpen we dat het plannen van een bruiloft veel details en tijd met zich meebrengt. Ons ervaren team staat klaar om jullie te begeleiden en te adviseren. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we van jullie dag een dag maken die nóg mooier is dan jullie hadden durven dromen.

 

Ontdek Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen

Wacht niet langer en ontdek zelf de magie van trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal, onze trouwlocatie in Driebergen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp