Niets is mooier dan trouwen in de tuinen van buitenplaats sparrendaal. Met licht door de bomen krijgen jullie ongetwijfeld prachtige trouwfoto's op jullie bruiloft

Zijn jullie enthousiast?

Maak vrijblijvend een offerte

Trouwen op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal staat voor een onvergetelijke dag waarin wij er alles aan doen om jullie en jullie gasten compleet te ontzorgen!

Maak vrijblijvend een offerte

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Offerte Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Offerte Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Offerte Huis Scherpenzeel
Team Swijnenburg Sales Whatsapp