Bistro Huis Scherpenzeel

Op 10, 11, 17 en 18 maart heten wij u graag van harte welkom in Bistro Huis Scherpenzeel. Bijna een jaar geleden voegde Huis Scherpenzeel zich toe aan het portfolio van Swijnenburg en dat moet gevierd worden! Wij toveren het kasteel om in een Pop-up Bistro om nogmaals kennis met elkaar en de locatie te maken!

Geniet van een gezellige avond uit onder het genot van lekker eten en drinken én de prachtige entourage! In de sfeervolle ruimtes van het kasteel, serveren wij tijdloze, klassieke gerechten en daarnaast laten we u graag ervaren en proeven waar Swijnenburg voor staat met ons Swijnenburg menu. Een unieke kans!

Wilt u reserveren voor Bistro Huis Scherpenzeel? Klik dan hier.

Kreeft & Champagne

Kreeft & Champagne zomerfeest

Vier op zondag 27 augustus met ons de zomer met een exclusief Kreeft & Champagne event! Op deze dag serveren wij verschillende gerechten met kreeft, bereid met de beste ingrediënten en heerlijke champagnes van Palmer & Co. Geniet van een zomerse zondag met eten en drinken op topniveau onder het genot van livemuziek op de achtergrond.

Klik hier om uw tafel te reserveren voor een onvergetelijke ervaring. U kunt een tafel reserveren tussen 12:00 en 19:00 uur.

Onze website in een nieuw jasje!

Zoals u wellicht al wel gemerkt heeft, bij het lezen van dit nieuwsbericht, is onze website in een nieuw jasje gestoken! Met de komst van onze vernieuwde huisstijl vonden wij het ook tijd voor een nieuwe website. Nieuwe mogelijkheden, nóg efficiënter en uiteraard nóg mooier. Althans dat vinden wij! Onze locaties komen op deze website volledig tot zijn recht en zo kunt u, als bezoeker, nog beter genieten van de schoonheid die onze evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel te bieden hebben.

Restaurant Bentinck is momenteel nog de oude, maar zal in de toekomst ook in hetzelfde jasje gestoken worden.

Restaurant Bentinck gooit het roer om en wordt LIZ Restobar

Nieuws! We gooien het roer om want Bentinck stapt van fine dining over naar een bruisende en laagdrempelige restobar, waar het draait om lekker eten en drinken in een informele sfeer. En daarbij hoort een nieuwe naam: LIZ Restobar. LIZ Restobar opent op vrijdag 8 september haar deuren.


T/m 27 augustus
 kunt u bij Bentinck nog genieten van een culinaire lunch of diner. Daarna sluit Bentinck haar deuren voor een restyling van het restaurant passend bij het nieuwe concept. Vanaf 8 septemberverwelkomen we u graag bij LIZ waar u terecht kunt voor hoogwaardig eten op een laagdrempelige manier.

De menukaart van LIZ is geïnspireerd op de seizoenen en ingrediënten van Nederlandse bodem gecombineerd met smaken van over de hele wereld. De nadruk komt te liggen op klassieke gerechten en bereidingen met aandacht voor groente en groentebereidingen en werken we met duurzame, kwalitatieve vis- en vleessoorten.


Van lekkere lunch, een borrel op het terras tot aan een avond gezellig tafelen kunt u bij LIZ terecht. We houden u graag op de hoogte via ons Instagram account!

Winterbreak

Na een bovenal gezellige, maar ook drukke decembermaand genieten wij straks van onze winterbreak. Van 31 december t/m 10 januari zijn wij gesloten. In het nieuwe jaar verwelkomen wij u vanaf woensdag 11 januari graag weer.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp