Winterbreak

Na een bovenal gezellige, maar ook drukke decembermaand genieten wij straks van onze winterbreak. Van 31 december t/m 10 januari zijn wij gesloten. In het nieuwe jaar verwelkomen wij u vanaf woensdag 11 januari graag weer.

Onze website in een nieuw jasje!

Zoals u wellicht al wel gemerkt heeft, bij het lezen van dit nieuwsbericht, is onze website in een nieuw jasje gestoken! Met de komst van onze vernieuwde huisstijl vonden wij het ook tijd voor een nieuwe website. Nieuwe mogelijkheden, nóg efficiënter en uiteraard nóg mooier. Althans dat vinden wij! Onze locaties komen op deze website volledig tot zijn recht en zo kunt u, als bezoeker, nog beter genieten van de schoonheid die onze evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel te bieden hebben.

Restaurant Bentinck is momenteel nog de oude, maar zal in de toekomst ook in hetzelfde jasje gestoken worden.

Vacature event medewerkers (oproepkracht)

Zit gastvrijheid in je bloed? Steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om het anderen naar de zin te maken? Dan zijn we op zoek naar jou. We zijn namelijk op zoek naar event medewerkers voor onze evenementenlocaties Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen, Buitenplaats Amerongen en Huis Scherpenzeel (Scherpenzeel). Je werkt op bruiloften, privé feesten of zakelijke evenementen en diners mee. Bekijk hier de vacature.

Vier kerst bij Swijnenburg

Wat zijn we blij dat we weer samen mogen komen! En hoe leuk is het om eindelijk weer plannen te mogen maken voor een kerstborrel, kerstfeest of kerstdiner met relaties of collega’s?

Voor onze prachtige historische locaties, Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal, hebben we diverse feestelijke eindejaarsarrangementen samengesteld om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Bekijk onze kerstarrangementen en neem gerust contact met ons op! We helpen u graag een onvergetelijk kerstfeest te organiseren.

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!