Buitenplaats Sparrendaal

Trouwlocatie van het jaar 2023!

Buitenplaats Sparrendaal is op Valentijnsdag door Top Trouwlocaties uitgeroepen tot trouwlocatie van het jaar 2023! En daarmee staan wij in de landelijke top 3 van populairste trouwlocaties en regionaal op de tweede plaats. Wij zijn erg trots op deze prestaties, maar begrijpen natuurlijk ook heel goed waarom mensen bij ons willen trouwen…. 😉

Het is het twaalfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt en dit jaar behoren wij dus tot de populairste drie. De organisatie is één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. En dit onderzoek is gebaseerd op het aantal aanvragen via het platform Toptrouwlocaties.

Married at First Sight Buitenplaats Sparrendaal

Married at First Sight is weer terug!

Ons favoriete programma is weer terug op de televisie! Married at First Sight is momenteel één van de populairste datingprogramma’s waarin men, door experts, ‘blind’ wordt gekoppeld aan een potentiële match en daarmee op dag één het huwelijksbootje instapt. Door meerdere fases te doorlopen bepalen zij uiteindelijk of het de perfecte match is. En ook dit jaar schitteren onze locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en onze nieuwste aanwinst Huis Scherpenzeel weer tijdens dit mooie programma. 

Ga jij kijken? Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Ook te bekijken op Videoland.

Swijnenburg groeit en verstevigt de organisatie

Vanaf deze maand is Lieke van Herpen toegetreden als medeaandeelhouder van Swijnenburg. Dit betekent dat zij zich, naast haar reeds bestaande functie, zal binden aan de organisatie. Dit creëert ruimte voor Swijnenburg om het bedrijf verder te ontwikkelen en te groeien in activiteiten.

Meest geschikte kandidaat
Lieke van Herpen is ruim 12 jaar werkzaam binnen Swijnenburg. Zij is begonnen als sales medewerker en gedurende de jaren doorgegroeid naar haar huidige functie, adjunct-directeur. De verbinding met het bedrijf is in hoge mate aanwezig. “Ik ben enorm trots op Lieke, en de stap die ze nu gaat zetten”, aldus eigenaar Peter-Paul Swijnenburg. “Ik kijk uit naar alles wat we samen nog verder kunnen bereiken” Lieke op haar beurt kijkt uit naar een nieuwe fase: “om mee te ondernemen en direct verantwoordelijk te zijn voor het resultaat, maakt voor mij mijn werk nog uitdagender en interessanter.”

Visie op de toekomst
Waar Lieke van Herpen zich inzet en blijft focussen op de operationele en commerciële aansturing van de organisatie, focust Peter-Paul Swijnenburg zich op de ontwikkeling en innovatie van het bedrijf. Hij wil het merk verstevigen, de producten en diensten verbeteren EN actief op zoek gaan naar groeimogelijkheden. Peter-Paul: ‘’Lieke borgt dat ideeën tot uitvoer komen, waardoor ik constant vooruit kan denken.’’

Ambitie
De ambitie is om de komende jaren uit te breiden, waarbij nieuwe locaties (restaurant of evenementenlocatie) in ieder geval op het gebied van ambiance en kwaliteit aansluiten bij de huidige locaties. Peter-Paul:  ‘’Wij hebben zeker het afgelopen coronajaar gezien dat onze aanpak werkt; kijken naar wat wél kan, waar kansen liggen en deze dan zo optimaal mogelijk uitvoeren. Niet inboeten op kwaliteit. En efficiënt de backoffice organiseren. Als je zo’n pittige periode voor de horeca succesvol doorkomt, weet je dat je aanpak klopt. We kijken dan ook vol enthousiasme en positieve energie naar de toekomst en naar wat deze ons gaat brengen. Wij zijn er klaar voor.’’

Married at First Sight bij ons op locatie!

Vanaf morgen is de start van het 7e seizoen van Married at First Sight! En ook dit seizoen wordt er weer op onze prachtige trouwlocaties getrouwd. Want onder andere Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal zijn dé trouwlocaties van Married at First Sight! 🤩 Married at First Sight is elke dinsdagavond te zien om 20.30u op RTL4.

En misschien heb je Buitenplaats Sparrendaal eerder al gespot bij The Masked Singer? Want ook daar mocht onze locatie een rolletje spelen!

Vacature Restaurant Manager

Ben jij een enthousiaste en energie persoonlijkheid? Droom jij gastvrijheid en doe je er alles aan om het je gasten naar de zin te maken? En wil je werken op een van de mooiste landgoederen van Nederland? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een maître.
Je bent, samen met een gedreven team, verantwoordelijk voor het restaurant en werkt nauw samen met chef-kok Frank Bakkenes.

Wij bieden:
• Je komt terecht in een professioneel, dynamisch, jong en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid om voordelig te sporten in een gym naar keuze;
• Toegang tot een netwerk en voordelen die JRE biedt aan collega’s;
• Natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

De volledige vacature vind je hier.

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!