Open Toptrouwlocatie Route

Zijn jullie verloofd en op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past? Kom dan op zondag 19 november langs op de Open Toptrouwlocatie Route. Maak kennis met onze historische locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. Op deze drie prachtige, stijlvolle locaties staan onze medewerkers voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Buitenplaats Amerongen is te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur.
Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn te bezoeken van 11.00 tot 15.00 uur.

Trouwen in Buitenplaats Amerongen

Open Toptrouwlocatie Route 24 september

Zijn jullie verloofd en op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past? Kom dan op zondag 24 september langs op de Open Toptrouwlocatie Route. Maak kennis met onze historische locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. Op deze drie prachtige, stijlvolle locaties staan onze medewerkers voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Buitenplaats Amerongen is te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur.
Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn te bezoeken van 11.00 tot 15.00 uur.

De zomer is een van populairste seizoenen om te trouwen, maar ook mei brengt in de lente haar charmes mee voor een kleurrijke bruiloft

Open Toptrouwlocatie Route 25 juni

Zijn jullie verloofd en op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past? Kom dan op zondag 25 juni langs op de Open Toptrouwlocatie Route en maak kennis met onze historische locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. Onze attente medewerkers staan voor jullie klaar voor informatie en inspiratie.

Let op! Huis Scherpenzeel is enkel geopend tot 15:00 uur. Buitenplaats Sparrendaal en Buitenplaats Amerongen kunnen jullie wel bezoeken tot 16:00 uur.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Open Toptrouwlocatie Route 16 april

Op 16 april doet Buitenplaats Amerongen niet mee met de Open Toptrouwlocatie Route! De route gaat wel door op Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel.

W Zijn jullie verloofd en op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past? Neem dan gerust contact op en kom erachter welke locatie de perfecte match is voor jullie.

Elkaars handen vasthouden is een intiem moment en verbinding, prachtig op ook voor trouwfoto's op jullie bruiloft
Buitenplaats Sparrendaal

Trouwlocatie van het jaar 2023!

Buitenplaats Sparrendaal is op Valentijnsdag door Top Trouwlocaties uitgeroepen tot trouwlocatie van het jaar 2023! En daarmee staan wij in de landelijke top 3 van populairste trouwlocaties en regionaal op de tweede plaats. Wij zijn erg trots op deze prestaties, maar begrijpen natuurlijk ook heel goed waarom mensen bij ons willen trouwen…. 😉

Het is het twaalfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt en dit jaar behoren wij dus tot de populairste drie. De organisatie is één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. En dit onderzoek is gebaseerd op het aantal aanvragen via het platform Toptrouwlocaties.