Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

De ideale partner hebben jullie al gevonden. Nu nog de ideale trouwlocatie…

Mogelijkheden

Jullie bruiloft vieren bij Buitenplaats Sparrendaal betekent trouwen in een prachtig landhuis nabij Utrecht. Het landhuis is voor één dag exclusief van jullie. Wat jullie wensen ook zijn; met een groot of klein gezelschap. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Met een feestelijke borrel en een intiem diner ter afsluiting of met een uitbundig feest. Het is jullie dag! Wij zetten jullie wensen om in de perfecte trouwdag die bij jullie past.  

Elk bruidspaar is anders en elke trouwdag is anders. Op basis van onze ruime ervaring met het organiseren van bruiloften hebben wij een aantal elementen voor jullie op een rijtje gezet die je kunt gebruiken als startpunt. Wij bespreken graag hoe we van die elementen één mooi geheel kunnen maken, dat perfect bij jullie past. 

Ontvangst

Jullie complete dag kan bij onze trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal gevierd worden. En die dag begint eigenlijk altijd met het ontvangst van jullie gasten. Onze medewerkers staan klaar om jullie gasten welkom te heten met een kop koffie, thee, fruitwater en kleine zoetigheden. De grote dag waar jullie samen naar hebben uitgekeken, gaat nu echt beginnen!

Ceremonie

Of je er de dag nu mee begint of niet: het belangrijkste onderdeel van jullie bruiloft is de ceremonie. Het moment waarop jullie elkaar daadwerkelijk het ja-woord geven. De Salon biedt prachtig uitzicht over de parktuin, de Raadzaal is een sfeervolle ruimte waar meer gasten de ceremonie kunnen bijwonen en ook de Gouden kamer is favoriet. En bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd worden. Oftewel, op Buitenplaats Sparrendaal trouwen biedt genoeg mogelijkheden! 

Toost, taart en borrel

Na de huwelijksceremonie is het tijd voor een hapje en een drankje. Wat spreekt jullie het meeste aan? Het aansnijden van de bruidstaart, een gezellige borrel of allebei? Graag stellen wij met jullie een programma samen wat naadloos bij jullie past voor jullie perfecte bruiloft op Buitenplaats Sparrendaal.

Diner

Geniet met jullie vrienden en familie van een ontspannen samenzijn tijdens het diner. Of het nu een gezeten diner is met mooie speeches, een sharing diner aan lange tafels, een walking diner met kleine gerechtjes of bij mooi weer een barbecue in de parktuin; jullie en jullie gasten krijgen alleen het allerbeste! 

Feest

De meeste bruidsparen kiezen voor een bruisende afsluiting met een spetterend feest. De Salon is hiervoor een zeer geschikte plek. Ruimte genoeg om te dansen en de geschakelde bar en lounge is de perfect plek waar jullie gasten gezellig kunnen kletsen en borrelen en toch kunnen meegenieten van het feest. 

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen

Ruimtes

Trouwlocatie Sparrendaal heeft klassieke, sfeervolle ruimtes waar jullie hele huwelijksdag uitbundig gevierd kan worden. Jullie en jullie gasten kunnen van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen genieten. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen- en buitenmogelijkheden. 

Buitenplaats Sparrendaal

Jullie grote dag zal gevierd worden in het prachtige landhuis! Verspreid over de prachtige ruimtes ontvangen jullie je gasten, geven jullie elkaar het ja-woord en verwennen we jullie en jullie gasten met culinaire versnaperingen tijdens de borrel, het diner en het feest!

CeremonieBorrel/receptieInformeel dinerDinerFeest
Buitenplaats Sparrendaal9015012080130

* Willen jullie meer gasten nodigen? We kunnen ruimtes aan elkaar schakelen en laten jullie graag onze mogelijkheden zien. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Grote Salon

Op de bel-etage vindt u de Grote Salon, een perfecte ruimte voor huwelijksvoltrekkingen met circa 50 gasten. Daarnaast heeft deze ruimte een prachtig uitzicht over de parktuin. 

Lounge

De lounge heeft een fijne, huiselijke sfeer waar gasten zich ten alle tijden even kunnen terugtrekken. Een lichte ruimte met prachtige wanddecoratie gelegen op de bel-etage van ons landhuis.

Bar

Op de bel-etage vindt u, net als de Lounge en de Grote Salon, de Bar. Alle ruimtes op de bel-etage samen vormen een prachtig decor voor een informeel diner of feest met circa 120 personen. 

Heeren kamer

Op de eerste verdieping liggen de Raadzaal, Gouden kamer en Heeren kamer. De Heeren kamer wordt doorgaans gebruikt als ruimte waar onze gasten zich even terug kunnen trekken. 

Raadzaal

De Raadzaal is de grootste ruimte van het landhuis en kan worden gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, feesten of diners met 100 gasten. In de Raadzaal beschikken jullie over een uitstekende geluidsinstallatie met microfoon, een vaste beamer voor perfect kleurrijk en krachtig beeld met een breedbeeldprojectiescherm en een katheder voor speeches. 

Ruimtes op Buitenplaats Sparrendaal
Gouden kamer

De Gouden kamer wordt doorgaans gebruikt voor de ceremonie of als ruimte waar het bruidspaar zich even terug kan trekken. Deze etage is ook met de lift bereikbaar. 

Buiten trouwen
Buiten trouwen
Trouwen kasteel
Berceau

Als het weer het toelaat, is het prachtig om bij ons buiten te trouwen. Aan de achterzijde van het landhuis bevindt zich een grote parktuin, compleet met grasvelden, waterpartijen, slangenmuur en berceau (tunnel van heggen). Ook deze tuin staat jullie gezelschap ter beschikking. 

Op het terras aan de achterzijde van het landhuis is het goed toeven en ook het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een aangenaam buitendiner.  

Zijn jullie enthousiast?
Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Maak vrijblijvend een offerte op voor jullie huwelijk op Buitenplaats Sparrendaal. Vragen over onze trouwlocatie Sparrendaal? Neem dan gerust contact met ons op!
Maak een offerte

Ervaringen

Veelgestelde vragen

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp