Restaurant Bentinck bestaat vijf jaar!

Restaurant Bentinck bestaat deze week 5 jaar en dat is wat ons betreft een feestje waard! En dat feestje vieren we natuurlijk graag met jou. Tot en met zondag 27 februari 2022 geniet je daarom van een exclusief 5 gangen menu en bubbels, om de avond feestelijk mee in te luiden, van het huis! We maken er graag, samen met jou een culinair feest van. Op naar de volgende 5 jaar…!

Bentinck to Go

Naar buiten voor een wandeling is veel leuker als er onderweg iets lekkers te halen is! Daarom zijn we van vrijdag t/m zondag van 11.00u tot 16.00u geopend voor coffee to go!

We serveren diverse warme en koude drankjes en natuurlijk een lekkere versnapering voor erbij. Heel graag tot snel bij ons op het landgoed!

Bentinck’s Thuismenu is weer te bestellen!

Thuis genieten van Bentinck’s gerechten? Dat kan vanaf nu weer!
De chef en zijn team bereiden de gerechten helemaal voor u voor en u hoeft slechts enkele minuten in de keuken te staan om een heerlijk 3 of 4 gangen diner te serveren!

Van donderdag t/m zondag thuisbezorgd en af te halen in ons restaurant.
Klik hier om het thuismenu te bekijken en voor meer informatie. 

Bentinck @ De Napoleonschuur

We staan te popelen om u weer in ons restaurant te mogen verwelkomen. Gelukkig hebben we nu een manier gevonden om u toch de Bentinck experience te laten ervaren op een unieke manier! In samenwerking met de Napoleonschuur één van de best bewaarde geheimen van Amerongen gaan we een volledig verzorgde culinaire avond voor u verzorgen vanaf uw eigen luxe kamer! Het arrangement is te boeken op 22, 23 & 24 April. Wees er snel bij, want  er zijn slechts enkele plekken beschikbaar.

Wat kunt u verwachten? 
– Overnachting op basis van 2 personen
– Volledig verzorgd 5-Gangen diner, inclusief aperitief, wijn/water arrangement, koffie & friandises
– Ontbijt op de kamer
– Culinair genieten in een intieme setting

Vanaf volgende week een nieuw menu!

Vanaf volgende week geniet u bij Bentinck van een nieuw menu.
Chef Frank Bakkenes en zijn team hebben hard gewerkt om u weer te verrassen met nieuwe gerechten. Pure smaken van het seizoen en verrassende combinaties vindt u onder andere op de kaart.

We leggen u graag culinair in de watten dus reserveer alvast een tafeltje op ons prachtige terras of binnen in de voormalige stallen.

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!