Arrangementen

Voor uw gemak hebben wij een aantal zakelijke arrangementen samengesteld. Op onze locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel leggen wij u en uw gasten graag in de watten. We vertellen u graag alles over onze mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vragen of plan een locatiebezoek

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangement 8 uur

Vergaderen bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel betekent vergaderen op unieke en centraal gelegen locaties. Met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken en met onze uitstekende service en aandacht voor details heeft u gegarandeerd een onvergetelijke dag. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw bijeenkomst haalt. 

Vergaderarrangement 8 uur
Vergaderarrangement 12 uur

Een vergadering kost veel energie en de meeste mensen zijn het meest gefocust als ze een geen honger of dorst hebben. Daarom is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de hapjes en drankjes. Speciaal daarvoor hebben wij een vergaderarrangement opgesteld, zodat iedereen in opperste concentratie aan de vergadering kan deelnemen.

Vergaderarrangement 12 uur
Vergaderarrangement met wandeling

Onderzoek toont aan dat wandelen tijdens een vergadering ontzettend goed werkt. Wandelen versterkt het creatief vermogen. Tijdens een wandeling kom je vaak tot nieuwe perspectieven, ideeën en ontdekkingen. Speciaal daarvoor is dit vergaderarrangement opgesteld. Onze locaties kennen een prachtige natuurrijke omgeving, perfect voor een wandeling.

Vergaderarrangement met wandeling

Locaties

Rondom het prachtig gelegen Kasteel Amerongen liggen de historische bijgebouwen verspreid door de 18e-eeuwse kasteeltuinen. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance voor zowel kleinschalige als grote gelegenheden.

Ga naar Buitenplaats Amerongen

Het imposante landhuis en de parktuin van Buitenplaats Sparrendaal vormen een prachtige entourage voor een groot of klein evenement. Een exclusieve en bijzondere evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en bruiloften in Midden Nederland.

Ga naar Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is een prachtig landhuis in een klein dorpje onder Veenendaal. Het heeft een rijke geschiedenis en valt nu onder één van de drie locaties van Swijnenburg

Het statige 16e-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor onvergetelijke ontmoetingen. Deze intieme locatie is een historisch decor voor bruiloften, privéfeesten en zakelijke bijeenkomsten.

Ga naar Huis Scherpenzeel

Op Buitenplaats Amerongen is LIZ Restobar gevestigd in de monumentale stallen. Heerlijk en ontspannen lunchen, borrelen en dineren komt samen op deze buitengewoon unieke locatie. Op de menukaart spelen de groenten en kruiden uit de kasteeltuin een belangrijke rol.

Ga naar LIZ Restobar
Team Swijnenburg Sales Whatsapp