Vergaderarrangement 8 uur

Wilt u vergaderen op een inspirerende locatie?

Vergaderen bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel betekent vergaderen op unieke locatie op de Utrechtse Heuvelrug of in de Gelderse Vallei. Met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken en met onze uitstekende service en aandacht voor details, heeft u gegarandeerd een onvergetelijke dag. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw bijeenkomst haalt. 

Een vergadering kost veel energie en de meeste mensen zijn het meest gefocust als ze een geen honger of dorst hebben. Daarom is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de hapjes en drankjes. Speciaal daarvoor hebben wij een 8-uurs vergaderarrangement opgesteld, zodat iedereen in opperste concentratie aan de vergadering kan deelnemen.

Vergaderarrangement 8 uur

  • Onbeperkt Nespresso koffie, cappuccino, losse theeselectie, frisdranken en koekjes gedurende ontvangst en bijeenkomst;
  • Zoete lekkernij tijdens de ochtendpauze;
  • Luxe broodjeslunch;
  • Hartige lekkernij tijdens de middagpauze;
  • Naborrel met dranken Hollands assortiment, tafelgarnituur en bittergarnituur (30 minuten)

Dit 8-uurs vergaderarrangement bedraagt € 57,50 per persoon (exclusief huur van de locatie en btw)

*Dit 8-uurs vergaderarrangement is ook te boeken zonder de naborrel. De kosten bedragen dan € 47,50 per persoon.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp