Congressen

Unieke congreslocatie in Utrecht

Het organiseren van een congres is een mooie gelegenheid om uw bedrijf op zijn best te presenteren. Dat doet u het liefst op een stijlvolle, inspirerende locatie, die ook nog eens goed bereikbaar is en waar enthousiaste medewerkers u de praktische zorgen volledig uit handen nemen. 
 
Wij verwelkomen u graag op de bijzondere congreslocaties van Swijnenburg: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Onze historische gebouwen zijn modern en smaakvol ingericht en beschikken over professionele audio- en visuele voorzieningen voor uw hybride evenement. Daarnaast zorgen wij voor verrukkelijk eten en drinken en een uitstekende service, met aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw evenement haalt. 

Goede bereikbaarheid 
Onze congreslocaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn centraal in het land gelegen waardoor ze goed bereikbaar zijn per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein. Om reizigers die per trein naar uw congres of presentatie komen extra gastvrij te onthalen, kunnen wij een taxiservice regelen. 

Faciliteiten 
U wilt resultaten boeken met uw bijeenkomst. Voor ons horen daar vanzelfsprekend professionele voorzieningen bij. Alle ruimtes beschikken daarom over een geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen en WIFI. Wij zorgen er dan ook voor dat alles werkt. Daarnaast helpen u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc. 

Congressen in de buitenlucht 
U wilt uw gasten verrassen en prikkelen. Op de evenementenlocaties van Swijnenburg staan de groene omgeving en de prachtige tuinen garant voor sfeer en inspiratie. Met een rustige wandeling of juist een inspannende, sportieve activiteit. U zorgt ervoor dat iedereen met een fris hoofd aan het volgende programmaonderdeel begint. 

Bent u bij ons op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Wat een geluk! Wij zorgen er dan namelijk voor dat u met uw gezelschap optimaal gebruik kunt maken van het mooie weer. Lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht is ook zeker mogelijk. Van een wandeling door de tuinen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapen drijven. Wij organiseren graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen. 

Maatwerk 
Wij zien het als een uitdaging om samen met u een congres of presentatie te organiseren waarop u nog jaren tevreden kunt terugkijken. In het voortraject denken wij dan ook graag mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten. Tijdens het evenement zorgen we ervoor dat u zich alleen met uw gasten bezig hoeft te houden. Onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen ervoor dat alles zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een congres op één van onze bijzondere zakelijke evenementenlocaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

Locaties

Congres op Buitenplaats Amerongen

De buitenplaats is een unieke locatie in een bijzondere, natuurrijke omgeving. Een groot landgoed met meerdere binnen- en buitenruimtes die geschikt zijn voor uw congres. Wij nemen u graag de praktische zaken uit handen.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het historische landhuis voelt net even anders aan dan het alledaagse. De klassieke elementen in het huis zijn een prachtig decor voor uw congres. Wilt u toch liever buiten bijeenkomen? De grote tuin biedt ruimte aan tentenaccommodaties tot ca. 1.100 m².

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Het historische kasteel is een fijne plek om bijeen te komen met uw gezelschap tot 120 personen. Het omliggende park zorgt voor een prachtige entourage voor uw zakelijke evenement in de Gelderse Vallei.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor onze vergaderlocaties in midden Nederland. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp