Culinair

Culinair genieten bij Swijnenburg

Wat het doel van uw komst ook is; lekker eten en drinken dragen altijd bij aan het succes van de dag! 

Ons culinaire assortiment is van uitstekend niveau en wordt bereid vanuit de keuken van ons Restaurant Bentinck. Wij koken vers, duurzaam, naar de seizoenen en met een Frans accent. Reken op een uitstekende kwaliteit, vernieuwende presentatie op fraai servies én de attente, oprechte service van onze bedieningsmedewerkers. Van kleine borrelhapjes tot een gezeten diner, walking dinner of barbecue; wij doen graag een passend voorstel op culinair gebied voor elke gelegenheid. 

Onze culinaire mogelijkheden

Borrel 
Na afloop van het middagprogramma of voorafgaand aan een diner is het tijd voor een aperitief of borrel. Tijdens een borrel bieden wij alle ruimte voor uw gasten om bij te praten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Onze bedieningsmedewerkers zorgen er op de achtergrond voor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt. Schijnt de zon? Dan serveren we de borrel uiteraard graag op één van onze terrassen. 

Diner 
Wij verwennen u en uw gezelschap graag met een 3- of 4-gangen menu met bijpassende wijnen uit ons assortiment. Het menu is seizoensgebonden en kunnen wij naar wens uitbreiden met een kaasgerechtje, spoom en heerlijke amuses. Natuurlijk eet u aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, glanzend bestek en een linnen servet. Bij mooi weer kunnen wij de tafels buiten dekken. 

Dinerbuffet, walking dinner of barbecue 
Liever geen zittend diner? Dan is een buffet of walking dinner een uitstekend idee! Terwijl u en uw gasten genieten van muziek, goede gesprekken of het zonnetje, serveren wij heerlijke kleine gerechtjes. In het voorjaar en de zomer is een barbecue uit onze buitenkeuken of op de big green egg een goede keuze, waarbij onze koks de gerechten live voor u grilt. 

De Chef’s table 
Voor gezelschappen tot 20 personen hebben wij een bijzondere dinermogelijkheid: neem plaats aan de spectaculaire Chef’s table op de vide van Restaurant Bentinck. U dineert in een afgescheiden ruimte die over de gehele lengte is voorzien van een glazen wand, van plafond tot vloer. Vanaf deze tafel heeft u direct uitzicht op de keuken. 

Dieetwensen 
Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle gasten. Wij bespreken vooraf welke dieetwensen er zijn en serveren graag alternatieve gerechten voor vegetariërs of andere genodigden met een speciaal dieet. 

Maatwerk 
Deze culinaire mogelijkheden zijn slechts een greep uit de manieren waarop we uw gezelschap kunnen voorzien van eten en drinken. We vertellen er graag meer over! 

Geniet van de culinaire invulling van uw komst op onze prachtige locaties Buitenplaats Sparrendaal, Buitenplaats Amerongen & Huis Scherpenzeel. We ontmoeten u graag, neem gerust contact met ons op! 

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp