Private dining

Culinair in de watten gelegd worden!

Wilt u samenkomen met uw gezelschap en culinair in de watten worden gelegd? Op onze locaties, gelegen in de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, is het mogelijk om voor gezelschappen een private dining te organiseren. Geniet van de heerlijke gerechten en het prachtige decor wat onze locaties te bieden hebben. Onze koks streven naar perfectie en kwaliteit. Er wordt gewerkt met dagverse en hoogwaardige ingrediënten en dat proeft u. 

Neem bij Buitenplaats Amerongen plaats aan de Chef’s table (met maximaal 20 personen) op de vide van restaurant Bentinck en dineer met uw gezelschap met direct uitzicht op de keuken. Of geniet van het prachtige decor op Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel terwijl u en uw gezelschap culinair in de watten worden gelegd.

Wij ontzorgen u
Geniet van het diner, de prachtige locatie en omgeving maar ook van de service die Swijnenburg biedt. Wij regelen verder alles tot in de finesses. Op Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel heeft u het gehele landhuis voor uzelf wanneer u op één van deze locaties uw private diner organiseert, maar ook Buitenplaats Amerongen biedt eindeloze mogelijkheden!

Where moments become memories

Locaties

Culinair genieten doe je bij Restaurant Bentinck. En deze catering is er ook voor jouw bijeenkomst

Neem samen met uw gezelschap plaats aan de spectaculaire Chef’s Table op de vide van restaurant Bentinck. Uw gezelschap dineert in een afgescheiden ruimte die over de gehele lengte is voorzien van een glazen wand, van plafond tot vloer. Vanaf deze tafel hebben jullie direct uitzicht op de keuken. Een bijzondere dinermogelijkheid voor u en uw gezelschap.  

Privé feest op Buitenplaats Amerongen

Het prachtige landhuis van Buitenplaats Sparrendaal heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Dit biedt talloze mogelijkheden voor een private diner voor u en uw gezelschap. Geniet van culinaire gerechten, een fijn gezelschap en een prachtig decor tijdens uw private diner bij Buitenplaats Sparrendaal 

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal
De Parkkamer is de grootste ruimte in Huis Scherpenzeel en wordt vaak gebruikt om te dineren of voor een feest.

Het historische witte kasteel, dat gelegen is in de Gelderse Vallei, biedt alle mogelijkheden voor een private diner met uw gezelschap. Huis Scherpenzeel is een intieme locatie waar het fijn is om samen te komen met een kleinere groep. De prachtige, groene omgeving zorgt ervoor dat u ultiem kunt genieten van de culinaire gerechten die u voorgeschoteld krijgt.  

Privé feest op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp