Nieuwjaarsfeest

Wilt u een gaaf nieuwjaarsfeest vieren?

Wat is er feestelijker dan het nieuwe jaar starten met een nieuwjaarsfeest met relaties of collega’s bij Swijnenburg? Voor onze prachtige historische locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel, hebben we de mogelijkheden voor een nieuwjaarsfeest op een rijtje gezet.

Onze locaties zijn helemaal omgetoverd in winterse sferen. Buiten branden de fakkels en op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou. De sprookjesachtige setting van onze historische locaties zorgt voor een warme sfeer waarbij kwaliteit voorop staat. Wij staan klaar om u en uw gasten te ontvangen en de verwachting te overtreffen.

De culinaire invulling is enorm belangrijk tijdens uw evenement. Het is daarom van belang om de culinaire invulling anders dan anders aan te pakken. De nieuwjaarsfeesten bij Swijnenburg gaan verder dan een wijntje en een bitterbal. Zorg ervoor dat de culinaire invulling van topniveau is en dat het verrast. Combineer het kerstfeest bijvoorbeeld met een band, quiz of presentatie.

Arrangement nieuwjaarsfeest

19:00 | Ontvangst

Wij serveren een sprankelend aperitief en diverse tafelgarnituren. Buiten branden de fakkels en op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou. Gedurende de avond serveren wij dranken uit het Hollands drankenassortiment.

19:30 | Walking diner

Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend genuttigd kunnen worden. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te genieten. Ter afsluiting serveren wij koffie of thee.

21.00 | Feest

Live muziek! Voor een passende muzikale invulling doen wij u graag separaat een voorstel. We beschikken over diverse partners die een keur van DJ’s of bands kunnen presenteren.

00:00 | Afsluiting

Einde van de feestelijke avond en vertrek van de gasten.

93,50 p.p. ex. btw. inclusief de locatiekosten.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp