Samenwerking & partners

Samen met onze partners willen we jou ontzorgen! We hebben een uitgebreid aanbod aan partners die jouw zakelijke evenement, privé feest of huwelijk tot de perfecte dag maken.

Mogelijkheden

BRUIDSFOTOGRAFIE EN VIDEOGRAFIE

Je wilt de belangrijkste dag van jullie leven uiteraard vastleggen. En hoe kan dit nu beter dan met een goede foto- en/of videograaf? Zij zorgen ervoor dat het gevoel van die dag direct teruggeplaatst wordt in jouw gedachten dankzij foto- en videobeelden.

Bruidsfotografie en videografie
TROUWAMBTENAAR EN CEREMONIESPREKER

Het vinden van een trouwambtenaar of ceremoniespreker die bij jullie past is soms geen eenvoudige opgave. Het is dan ook belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de ceremoniespreker die je kiest. Wij hebben meerdere vaste trouwambtenaren en ceremoniesprekers die kwalitatief erg goed zijn!

Trouwambtenaar en ceremoniespreker
WEDDINGPLANNER

Het plannen van een bruiloft is een gigantische klus en kost ontzettend veel tijd. Dus het is superfijn als er iemand met je meedenkt en een handje kan helpen. Van het vinden van de perfecte locatie tot het stylen van de decoratie en het bijhouden van de gastenlijst, een weddingplanner doet het allemaal. Ben jij op zoek naar een weddingplanner?

Weddingplanner
BRUIDSTAART

Bij het kiezen van de juiste bruidstaart zal je erachter komen hoeveel mogelijkheden er eigenlijk zijn en dat jouw bruidstaart veel meer is dan een taartje bij de koffie. Het is dus belangrijk om je goed te verdiepen in mogelijkheden, denk hierbij aan de smaak maar ook de decoratie, die natuurlijk helemaal aansluit op de rest van jouw bruiloft.

Bruidstaart
STYLING EN DECORATIE

Het stylen van jouw bruiloft, privé feest of zakelijk evenement is een creatief proces dat zowel om de details als om het grote geheel draait. Ieder klein detail zal namelijk invloed hebben op het totaalplaatje. Je hebt vast een bepaald beeld in gedachten als je aan het fantaseren bent over hoe jouw droombruiloft of congres er uit moet komen te zien. Onze partners kunnen dit werkelijkheid maken.

Styling en decoratie
ENTERTAINMENT EN MUZIEK

De muziek en entertainment keuze voor jouw bedrijfsbijeenkomst, privéfeest of huwelijk is enorm belangrijk en bepalend. Kijk daarom altijd goed naar de gasten die jouw evenement bezoeken en de muziekgenres die hen aanspreekt. Zo kunnen jullie allemaal genieten van het entertainment en de muziek.

Entertainment en muziek
OVERNACHTEN

Na een intensieve huwelijksdag, een geweldig feest of een meerdaags congres wil je maar één ding, slapen. Het is dan ook erg fijn als er gasten vanuit het hele land komen dat er op korte afstand overnachtingsmogelijkheden zijn. Wij werken alleen samen met de beste overnachtingsmogelijkheden.

Overnachten
TAXISERVICE

Na een knallend feest of een zakelijke bijeenkomst wil jij en jouw gezelschap natuurlijk veilig thuis gebracht worden. Onze taxiservices kennen de wegen hier in de omgeving erg goed en staan voor kwaliteit.

Taxiservice
Team Swijnenburg Sales Whatsapp