Evenementen

Bedrijfsevenement op een toplocatie

Het organiseren van een bedrijfsevenement, zoals een beurs of productpresentatie, biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf op zijn best te presenteren. Dat vraagt om een goed bereikbare, stijlvolle en inspirerende locatie die voorzien is van alle moderne voorzieningen en waar attente medewerkers u de praktische zorgen volledig uit handen nemen. 
 
Met trots nodigen wij u uit op de bijzondere locaties van Swijnenburg: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Onze historische gebouwen, omringd door prachtige tuinen, zijn stijlvol en modern ingericht en beschikken over professionele audio- en visuele voorzieningen. We verwennen uw gasten met verrukkelijk eten en drinken, vriendelijkheid en een uitstekende service, met aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw evenement haalt. 

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

Goede bereikbaarheid 
Onze locaties liggen centraal gelegen in het land en zijn daardoor goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein. Treinreizigers kunnen wij op uw verzoek extra gastvrij onthalen door een taxiservice van en naar het station te regelen. 

Faciliteiten 
Om uw bedrijf zo goed mogelijk voor de dag te laten komen wilt u vanzelfsprekend gebruikmaken van professionele voorzieningen. Al onze ruimtes beschikken daarom over een geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen en WIFI. Wij zorgen er dan ook voor dat alles werkt en helpen u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc. 

Buiten mogelijkheden 
U wilt uw gasten verrassen en prikkelen. Op de locaties van Swijnenburg staan de groene omgeving en de prachtige tuinen garant voor sfeer en inspiratie. Met een rustige wandeling of juist een inspannende, sportieve activiteit zorgt u ervoor dat iedereen met een fris hoofd aan het volgende programmaonderdeel begint. 

Bent u bij ons op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Wat een geluk! Wij zorgen er dan voor dat u met uw gezelschap optimaal gebruik kunt maken van het mooie weer. Lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht is ook zeker mogelijk. Van een wandeling door de tuinen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapen drijven. Wij organiseren graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen. 

Maatwerk 
Wij zien het als een uitdaging om samen met u een congres of productpresentatie te organiseren waarop u nog jaren tevreden kunt terugkijken. In het voortraject denken wij maar al te graag mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten. Tijdens het evenement zelf zorgen we er ook voor dat u zich alleen met uw gasten bezig hoeft te houden: onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen ervoor dat alles zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt. 

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor een evenement! Neem gerust contact met ons op.

Locaties

Ons prachtige landgoed, gelegen in het midden van ons land, beschikt over meerdere gebouwen en ruimtes, zowel binnen als buiten. De mogelijkheden voor uw zakelijke evenement zijn eindeloos. Een presentatie, workshop, seminar of productpresentatie? Wij denken graag met u mee!

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het historische landhuis is een prachtige entourage voor uw zakelijke evenement. De klassieke elementen maken de ruimtes sfeervol en met goede service en culinair eten zult u gegarandeerd een geslaagd evenement bij ons organiseren!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

De lichte, sfeervolle ruimtes en natuurrijke omgeving zorgen voor een relaxte sfeer voor uw zakelijke evenement. Organiseert u een bedrijfsfeest, workshop of presentatie? We denken graag mee over de invulling.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp