Koetshuis vergaderlocatie Buitenplaats Amerongen Utrechtse Heuvelrug

Ontzorgen

Ontzorgen samen met onze partners

Samen met onze partners willen we u volledig ontzorgen! We hebben een aanbod aan partners die uw bijeenkomst tot een perfecte dag maken. Van audiovisuele mogelijkheden tot een breed aanbod aan activiteiten. Daarnaast hebben we diverse overnachtingsmogelijkheden voor u op een rij gezet en kan er taxiservice geregeld worden.  

Wilt u een evenement organiseren op Buitenplaats Sparrendaal, Buitenplaats Amerongen of Huis Scherpenzeel? Wij werken samen met kwalitatief goede en betrouwbare partners die de invulling van uw evenement onvergetelijk maken. We denken graag met u mee! 

Onze partners

Activiteiten

Op zoek naar een bijpassende activiteit voor tijdens uw bedrijfsbijeenkomst? Wij hebben enkele activiteiten voor u op een rij gezet. Samen met onze partners maken we er graag een succesvolle dag van!

Activiteiten
Overnachten

We werken samen met verschillende B&B’s en hotels waar gasten de nacht kunnen doorbrengen. Ze liggen dicht bij onze locaties zodat jullie de dag rustig kunnen beginnen of gezellig met zijn allen kunnen afsluiten. 

Overnachten
Deze oprijlaan is gelegd met kiezelstenen voor een vorstelijk gevoel vanaf moment één. Wanneer je door de poort een entree maakt op het terrein van Buitenplaats Amerongen, loop je over de oprijlaan door naar Restaurant Bentinck, Kasteel Amerongen of het Koetshuis
Taxiservice

We werken ook samen met verschillende taxiservices die jullie van plek naar plek brengen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden!

Taxiservice

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.