Trainingslocatie

Wanneer u met uw medewerkers voor een bedrijfstraining naar een van de locaties van Swijnenburg komt, betekent dit trainen in een bijzondere omgeving, met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken en met onze uitstekende service en aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw training haalt. 

Goede bereikbaarheid 
Onze trainingslocaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel zijn centraal in het land gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei en zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein. Wilt u de treinreizigers extra gastvrij onthalen? Dan kunnen wij een taxiservice regelen van en naar het station. 

Faciliteiten  
Om een succesvolle training aan te bieden heeft u professionele voorzieningen nodig. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Onze ruimtes beschikken daarom over WIFI, een uitstekende geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen. Wij zorgen er dan ook voor dat alles werkt en helpen u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc.  

Buiten mogelijkheden
Tijdens uw training bij Swijnenburg bent u altijd omringd door groen: onze prachtige tuinen zorgen voor sfeer en inspiratie en bieden veel mogelijkheden voor ontspanning én inspanning. 

Bent u bij ons te gast op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Dan zorgen wij ervoor dat u met uw gezelschap kunt lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht. Als uw training het toelaat kunnen we ook een deel van het trainingsprogramma naar buiten verplaatsen. 

Van een wandeling door de tuinen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapen drijven. Wij organiseren vanzelfsprekend graag een passende buitenactiviteit om uw gezelschap te verfrissen. 

Maatwerk 
Op uw trainingsdag bent u bezig met uw gasten en met de inhoud van uw programma. Onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen er ondertussen op de achtergrond voor dat uw dag zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt. In het voortraject denken wij graag met u mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten. 

Overnachten 
Wellicht heeft u een meerdaagse training in gedachten en wilt u uw gasten een overnachting aanbieden. Wij kunnen u meerdere voortreffelijke overnachtingsmogelijkheden in de omgeving aanbevelen. Dit is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor het vervoer kunt u rekenen op onze vaste partners. Wij informeren u dan ook graag over alle mogelijkheden. 

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op.

Locaties

Op de buitenplaats is genoeg ruimte voor plenaire en break-out sessies tijdens uw training. In het Poortgebouw kunt u bijvoorbeeld trainen in de prachtige hooizolder en tussendoor een hapje eten in de wagenberging of op het terras.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

In ons historische landhuis bevinden zich meerdere zalen en suites die geschikt zijn voor uw training. Van een intieme boardroom-sessie tot een grote personeelstraining: bij ons kan het allemaal!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

In het witte kasteel bevinden zich meerdere ruimtes die allen met elkaar in verbinding staan. Dit zorgt voor een fijne, open uitstraling tijdens uw training. Uiteraard kunnen deze ruimtes ook afgesloten worden voor een break-out sessie.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp