De bloementrends van dit moment

Bloemen zijn van grote toegevoegde waarde bij een bruiloft. Bloemen geven jullie bruiloft de ultieme romantische sfeer en je kan er elke trouwlocatie mee aankleden want bloemen kunnen overal. Je hebt bloemen in alle kleuren, soorten en stijlen waardoor je er alle kanten mee op kan. Gaan jullie voor pasteltinten of juist voor fleurige kleuren? Vaak stem je de bloemen af op gevoel en persoonlijke smaak, maar je kan je ook laten inspireren door de laatste trends.

We hebben onze huisbloemist, De Stijl – Floral Design, die dagelijks met veel liefde en passie vele bruiloften styled, gevraagd naar de trends. Zij zijn als geen ander op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van bloemdecoratie. Met onderstaande trends is de bloemdecoratie van jullie bruiloft helemaal van deze tijd.

Groen, groener, groenst

Wat je de komende tijd in zowel de bruidsboeketten, de tafelaankleding als bij de ceremoniestyling gaat zien is veel groen; van eucalyptus- tot olijfblad en van hele takken tot palmbladeren, hoe groener hoe hipper! Een bijkomend voordeel van deze trend is dat je met groene bloemdecoratie het buitengevoel naar binnen haalt. Dus mocht het buiten onverwachts nou toch niet zulk lekker weer zijn, heb je binnen alsnog het gevoel dat je trouwt in het groen.

Natuurbruiloft op buitenplaats Amerongen
bloemtrends bruiloften

Oversized boeketten

Van deze trend worden wij helemaal blij, want een bruidsboeket mag gezien worden! Vergeet daarom minimalistisch en klein en ga voor een gaaf groot bruidsboeket. Oversized boeketten zijn helemaal van nu en het kan eigenlijk niet te gek. In deze grote bruidsboeketten spelen naast verse bloemen vaak ook wilde eucalyptus- en olijftakken een grote rol.

Backdrops

Wat volgens De Stijl – Floral Design verder eigenlijk echt niet mag ontbreken op een bruiloft tegenwoordig zijn de backdrops! Ze zijn er inmiddels in vele varianten en geometrische vormen. Door voor een met bloemen gestylde backdrop te gaan, maak je jouw ceremonie nog nét een tikkeltje romantischer. En natuurlijk kies je net als voor het bruidsboeket en de tafelaankleding zelf het type bloemen.

Extra leuk aan de backdrops is dat je ze gedurende de dag meerdere malen kan inzetten en verplaatsen zoals bijvoorbeeld voor tijdens de ceremonie, het fotomoment bij de borrel, als entree bij de feestlocatie en vervolgens weer als fotodecor bij het feest.

Pak uit en geniet!

Trouwen is één van de mooiste momenten van jullie leven, dus pak uit en geniet straks van jullie prachtige dag helemaal aangekleed zoals jullie willen. Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn en ben je nieuwsgierig naar wat De Stijl voor jullie bruiloft zou kunnen betekenen. Neem dan contact met ze op via: www.destijlfd.nl. Neem voor meer inspiratie voor bloemdecoratie ook eens een kijkje op onze Pinterest pagina.

Whatsapp