Sprookjesachtig trouwen op een landgoed

Droom je altijd al van een sprookjeshuwelijk in een kasteel of op een prachtig landgoed? Soms komen sprookjes uit! Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten dus dan mag er uitgepakt worden. Voel je de hele dag vorstelijk en laat je dromen uitkomen. Eén dag is een kasteel of landgoed van jullie.

Geef elkaar het ja-woord buiten in een eeuwenoude kasteeltuin, dineer geheel in stijl en vier feest tot in de late uurtjes… Of kies juist voor een kleine en intieme bruiloft op een landgoed. Het is helemaal aan jullie want het is jullie huwelijksdag! Een feestelijke en romantische dag, op een sprookjesachtig kasteel of prachtig landgoed, die helemaal in stijl verloopt.

Prachtige decors

De unieke landgoederen van Swijnenburg bieden het ideale decor voor jullie sprookjesbruiloft. Trouwen bij Swijnenburg betekent namelijk jullie bruiloft vieren op een fantastische locatie op de Utrechtse Heuvelrug. Stel je voor… in jullie trouwauto of misschien wel in een koets rijden jullie door de kleine dorpjes op de Utrechtse Heuvelrug en maken jullie een groots entree bij het landgoed dat de hele dag van jullie is. De gasten staan jullie al op te wachten en jullie hoeven nog maar één ding te doen en dat is te genieten! Onze landgoederen, Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal, zorgen voor een bijzondere en romantische ambiance op jullie bruiloft.

Trouwen op landgoed Amerongen

Het prachtig gelegen landgoed, Buitenplaats Amerongen, rond Kasteel Amerongen heeft een unieke uitstraling. Midden in het groen liggen verschillende historische panden verspreid over het kasteelterrein waar jullie bruiloft plaatsvindt. Alle ruimtes zijn prachtig gedecoreerd en uitgerust met een modern en smaakvol interieur en een eigen terras. De lange oprijlaan, prachtige tuinen, de bruggetjes over de grachten en de mooi aangelegde gazons maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

Trouwen op Landgoed Sparrendaal

Het statige landhuis op Buitenplaats Sparrendaal biedt ook vele mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Net als bij Buitenplaats Amerongen kunnen jullie hier de hele huwelijksdag uitbundig vieren. Bij mooi weer kunnen jullie trouwen in de prachtige parktuin van het landgoed en heerlijk borrelen. Bij minder mooi weer geven jullie elkaar het ja-woord in de grote salon met uitzicht over de tuin. Dineer in de sfeervol gedecoreerde Raadzaal en sluit af met een spetterend feest. Met smaak is het landhuis, na restauratie, ingericht en voorzien van een modern interieur in stijl.

Wij snappen als geen ander dat jullie dag perfect moet verlopen. Op jullie trouwdag hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar, de prachtige omgeving en van dé dag want wij ontzorgen jullie en jullie gasten volledig. Ook tijdens de voorbereidingen denken we graag met jullie mee. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen jullie graag meer over alle opties voor jullie sprookjesbruiloft bij Swijnenburg en leiden jullie met liefde rond op onze prachtige locaties!

Team Swijnenburg Sales Whatsapp