Of je er de dag nu mee begint of niet: het voornaamste onderdeel van je bruiloft is de ceremonie waarin je elkaar daadwerkelijk het ja-woord geeft.

SWIJNENBURG | meet & celebrate beschikt over 3 officiële trouwlocaties: de Oranjerie en het Koetshuis op Buitenplaats Amerongen en het landhuis van Buitenplaats Sparrendaal. Op deze locaties kan jullie burgerlijk huwelijk worden voltrokken. De Oranjerie is zeer geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. In het Koetshuis kunnen jullie 150 personen voor de trouwceremonie ontvangen en op Buitenplaats Sparrendaal 100 gasten. Vanzelfsprekend verwelkomen wij zowel op Buitenplaats Amerongen als op Buitenplaats Sparrendaal slechts één bruidsgezelschap per dag. Voor aanvang van de plechtigheid kunnen jullie een mooie bruidsreportage in de tuinen maken. Wanneer jullie ervoor kiezen om je huwelijk bij ons te vieren, zorgen wij voor een perfecte organisatie van jullie trouwdag!

Buiten trouwen

Wie droomt er niet van om te trouwen op een zonnige dag, midden in een romantische tuin en met een prachtig kasteel of landhuis op de achtergrond? Op het weer hebben wij geen invloed, maar bij mooi weer kan jullie ceremonie natuurlijk buiten plaatsvinden! Op Buitenplaats Amerongen beschikken wij in het voorjaar en in de zomer daarnaast ook nog over een houten vlonder waarop een prieel of tentdoek kan worden geplaatst. Ook op Buitenplaats Sparrendaal kunnen we een tent plaatsen in de parktuin, zodat jullie ook bij iets minder mooi weer romantisch kunnen trouwen in de openlucht

Voor de wet trouwen met een ambtenaar van de gemeente

Jullie leggen de trouwlocatie, de datum en het tijdstip vast bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Jullie kunnen bij de gemeente een voorkeur uitspreken wie je als trouwambtenaar wilt hebben. Met de gemeenteambtenaar maak je enkele weken voor de bruiloft een afspraak om de trouwplechtigheid door te spreken. Je betaalt, naast de locatiehuur van de Oranjerie, het Koetshuis, of Buitenplaats Sparrendaal, de gemeenteleges voor het opmaken van de trouwakte en de begeleiding van de trouwambtenaar.

Voor de wet trouwen met een zelfstandig trouwambtenaar / ceremoniespreker

Bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug leggen jullie de trouwlocatie (Oranjerie, Koetshuis, Buitenplaats Sparrendaal), datum en tijdstip vast. Jullie kunnen bij de gemeente aangeven dat je een eigen trouwambtenaar of ceremoniespreker wilt aanstellen voor jullie huwelijk. Je maakt een afspraak met de zelfstandig trouwambtenaar direct na het eerste contact om te zien of iemand bij jullie past. Je betaalt, naast de locatiehuur, de gemeenteleges, de extra kosten voor benoeming voor een dag van de zelfstandig trouwambtenaar en de kosten die de trouwambtenaar in rekening brengt.

Voor de wet trouwen op een ander tijdstip en een ceremonieel huwelijk bij Swijnenburg met een zelfstandig trouwambtenaar

Jullie kunnen ervoor kiezen om op een ander moment in een andere gemeente voor de wet te trouwen. Op de grote dag van jullie huwelijksfeest (dat kan dan ook op zondagen of feestdagen!) begeleidt een zelfstandig trouwambtenaar jullie ceremoniële huwelijk. Je maakt een afspraak met de zelfstandig trouwambtenaar direct na het eerste contact om te zien of iemand bij jullie past.

Je betaalt de leges voor de gemeente waar jullie het officiële huwelijk hebben. Daarnaast betaal je, naast de locatiehuur van de Oranjerie, het Koetshuis, of Buitenplaats Sparrendaal, de zelfstandig trouwambtenaar voor een ceremonieel huwelijk.

De organisatie van jullie trouwdag

Jullie gaan voor ons, wij gaan voor jullie! Wanneer jullie ervoor kiezen om te trouwen bij SWIJNENBURG | meet & celebrate, zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Te beginnen bij de persoonlijke begeleiding gedurende de aanloop naar de dag. Wij stemmen alles tot in de puntjes met jullie af, van het aantal gasten tot het menu, de tafelindeling, de dieetwensen, decoraties en het hele dagprogramma.

De grote dag zelf is in handen van een van onze leidinggevende banquetingmanagers. Hij of zij begeleidt de totale organisatie en uitvoer van de bruiloft én is het aanspreekpunt voor jullie ceremoniemeester(s). Wat jullie als bruidspaar moeten doen? Genieten van elkaar, genieten van de dag én genieten van jullie gasten. Was het maar vast zover!

Meer informatie of afspraak maken?

Willen jullie nog wat meer informatie of willen jullie een afspraak inplannen? Mail of bel ons gerust!

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!