Achmea

Ieder jaar nodigt Achmea grootzakelijke bestuurders uit voor “De Kamer”, een bijeenkomst waar de krachten van de CEO’s verenigd worden om te praten over ontwikkelingen op bestuurlijk, economisch en maatschappelijk vlak. Hiervoor wordt ieder jaar actief gezocht naar een bijzondere en verrassende locatie die aan een aantal criteria moet voldoen zoals over twee ruime zalen beschikken voor ongeveer 100 gasten, goede bereikbaarheid in/of nabij de randstad en goede parkeergelegenheid.

Annelies Krol van Achmea vond bij Buitenplaats Amerongen wat ze zocht: een plek waar gasten even loskomen van het dagelijkse leven door de vrijheid, het groen en de natuur die het landgoed biedt. Een inspirerende omgeving en een locatie die de perfecte uitstraling heeft voor een ontvangst voor gasten op hoog niveau.

De organisatie vindt het belangrijk de gasten een sterk inhoudelijk programma te bieden, maar hecht tevens veel waarde aan het walking dinner met netwerkgelegenheid. Als prettig voorafje werden er oesters geserveerd vanuit de Piaggio. “Het eten was erg lekker en werd mooi gepresenteerd”, vertelt Annelies.

Ze kijkt terug op een zeer geslaagde editie: “Het meedenken in mogelijkheden gaf vanaf de eerste rondleiding veel vertrouwen en de samenwerking met de gastvrouw en haar team tijdens de bijeenkomst lag precies in het verlengde van de voorbereidingen. Iedereen is erg hulpvaardig.”

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp