Breaking habits

Een van onze vele terugkerende opdrachtgevers is Ties van Dijk. Met zijn trainingsbureau Breaking Habits organiseert hij 4 à 5 keer per jaar trainingen bij Swijnenburg; nu eens op Buitenplaats Amerongen, dan weer op Buitenplaats Sparrendaal. Een van de belangrijkste redenen voor Van Dijk om telkens terug te komen naar onze locaties, is de uitstraling: “De locaties stralen luxe en hospitality uit en dat is voor ons event heel belangrijk.”

Ties van Dijk is geen onbekende op Buitenplaats Amerongen; in zijn studententijd werkte hij er al in de bediening tijdens grote evenementen. Nu organiseert hij er trainingsevenementen voor grote, zakelijke klanten. Zij komen met een groep van 30 à 60 werknemers naar onze locaties, bijvoorbeeld voor een gastvrijheidsdiner. Daarbij gaan de medewerkers zelf aan de slag in de bediening rondom het diner. Van Dijk: “Dat weten de medewerkers van tevoren niet, het is een onderdeel van de training”.

Van Dijk is erg te spreken over de flexibiliteit die Swijnenburg biedt: “Er zijn bijvoorbeeld weinig locaties waar dit kan; dat je je eigen personeel kunt inzetten.” De ondersteuning van de medewerkers van Swijnenburg ervaart Van Dijk elke keer als zeer prettig: “De mensen zijn gastvrij, persoonlijk en accuraat. Niet alleen de managers, maar ook het personeel in de bediening.”

Wat betreft onze locaties is het soms moeilijk kiezen voor Van Dijk en zijn opdrachtgevers: “Vanwege de bereikbaarheid kiezen opdrachtgevers graag voor Buitenplaats Sparrendaal. Het is een iets kleinere locatie, die modern is ingericht en waar je alles voor jezelf hebt. Buitenplaats Amerongen wordt vaak gekozen omdat je er allerlei sferen kunt creëren, en met gezelschappen van allerlei groottes goed terecht kunt.”

In de aanloop naar een event spreekt Van Dijk de dag altijd nog even door met een van onze managers. “We kiezen meestal voor een 3-gangendiner, soms voor een lunch. En vaak houden we ook een wijnproeverij.”

Door de vele ervaringen die Van Dijk met zijn trainingsbureau bij Swijnenburg heeft gehad, is hij voor onze medewerkers een waardevolle sparringpartner. “We hebben het bijvoorbeeld wel eens over de maaltijden gehad. Dan vonden wij de kwaliteit van het eten goed, maar dachten we dat het nog net een tandje beter kon. Daar kunnen ze hier wel iets mee.”

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp