Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal

Entrepreneurs’ Organization

Al twee keer mochten wij inmiddels de Entrepreneurs’ Organization op onze buitenplaatsen verwelkomen. Deze wereldwijd opererende organisatie is opgericht door en voor grote en middelgrote ondernemers. Gedurende het jaar komen zij in kleinere groepen bij elkaar om ervaringen te delen en nieuwe kennis op te doen. Daarnaast worden er gedurende het jaar verschillende evenementen georganiseerd met externe sprekers. Eén keer per jaar houdt de organisatie een TEDx-event. Chapter manager Daniëlle van der Werf : “Het is een besloten event, in de TEDx-stijl, waarbij onze eigen leden de sprekers zijn. In een intieme setting, met ongeveer 80 man, kunnen de leden elkaar beter leren kennen.”

Op een warme, stralende dag in juni 2017 vond dit evenement plaats op Buitenplaats Sparrendaal. De dag begon met een bestuursvergadering en lunch. Het evenement zelf vond in de middag en avond plaats. Van der Werf: “We wilden de ontvangst eens anders aanpakken dan met koffie en thee, dus kregen we smoothies en fruit en einde middag Gin & Tonics. Dat was het voorstel vanuit de organisatie van Sparrendaal. Voor dit evenement wenste wij een originele manier van dag voorzitterschap. Het leek ons erg leuk om eens een operazangeres uit te nodigen. Ook daarvoor wisten de mensen van Sparrendaal wel iemand. Super fijn dat er zo met ons werd meegedacht.”

De lezingen vonden plaats in de raadzaal op de eerste verdieping, die ondanks de warmte erg goed werd ontvangen door de aanwezigen. Tussen de lezingen door stond er een gin-tonicbar in de tuin en werden er buiten amuses rondgebracht.

Dankzij het mooie weer kon ook het diner buiten plaatsvinden: aan lange tafels in de tuin. De aanwezigen konden genieten van shared dining, waarbij het eten op grote schalen wordt gepresenteerd en iedereen van alle gerechten kan proeven. Van der Werf: “Ik begreep dat er veel ingrediënten uit de eigen tuin kwamen en dus biologisch waren. Wij hechten waarde aan goed en verantwoord eten. Dit kon Buitenplaats Sparrendaal ons bieden. “

Voor het jaarlijkse evenement van Entrepreneurs’ Organization kiest Van der Werf telkens een nieuwe locatie: “We komen nooit twee keer op dezelfde plek, dus je bent altijd op zoek naar een mooie locatie. Veel van onze ondernemers komen uit de omgeving en waren al vaak langs Sparrendaal gereden, maar er nog nooit binnen geweest. De locatie heeft veel indruk gemaakt op iedereen, door de prachtige zalen en de geweldige tuinen.”

Van der Werf organiseerde het evenement samen met onze event manager Vincent Stapper. “Dat beviel heel goed. Hij dacht erg in details en hij probeerde het beeld dat wij voor ogen hadden goed over te nemen en erin mee te denken. Van de bloemen op de statafels, een geweldig gedekte diner tafel, een cocktailbar in de tuin tot gezonde welkomst hapjes, hij heeft heel goed meegedacht.”

De goede ervaringen op Buitenplaats Sparrendaal hebben ertoe geleid dat de Entrepreneurs’ Organization in 2018 opnieuw een evenement bij Swijnenburg organiseerde, deze keer op Buitenplaats Amerongen. Van der Werf: “Het zijn prachtige locaties; rustige plekken, er is veel natuur, maar natuurlijk ook de karakteristieke gebouwen. Het is precies waar wij naar op zoek zijn en wat onze leden geweldig vinden. Ook in Amerongen werd het weer zo positief ontvangen. Veel ondernemers zitten natuurlijk altijd in de drukte in de Randstad.Het is echt even ontkoppelen, daar is het een perfecte locatie voor.”

Foto’s: Imre van Eijl

Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp