zakelijk bedrijfsfeest Leeuwendaal Buitenplaats Sparrendaal

Leeuwendaal

Leeuwendaal, HR-advies bureau was op zoek naar een mooie locatie voor het Nieuwjaarsfeest. Door het coronavirus was het twee jaar lang niet mogelijk geweest om een feest te organiseren. Dus het was tijd voor een nieuwjaarsfeest met gala thema!

“Voor onze nieuwjaarsfeesten zoeken wij altijd naar een bijzondere locatie. En voor deze editie mocht dit echt wel een locatie zijn met grandeur. En ja, dan kom je al snel uit op de locaties van Swijnenburg”, aldus Irina, senior-adviseur binnen Leeuwendaal. Toen zij Buitenplaats Sparrendaal op het oog hadden keken zij of de praktische zaken ook matchen met hun wensen en dit was het geval. “De locatie is centraal gelegen en heeft een goede bereikbaarheid, zowel met auto als het openbaar vervoer. De medewerkers van Leeuwendaal werken en wonen door heel Nederland en dan is een locatie in Midden-Nederland wel praktisch.” Daarnaast hadden ze de locatie exclusief voor zichzelf en zorgden de verschillende ruimtes ervoor dat het, ondanks dat het een grote locatie is, wel knus aanvoelde.

Irina en Eva, die samen met 4 anderen het feest georganiseerd hebben, zijn vervolgens op locatiebezoek gekomen. “Toen wij aankwamen rijden vonden we de locatie gelijk al prachtig.” En als de invulling van het evenement, zoals zij het van tevoren bedacht hadden, mogelijk was dan waren ze verkocht. “Wij wilden lekker eten en een feest graag combineren op één locatie en dit was mogelijk bij Buitenplaats Sparrendaal.”

Op de dag zelf begonnen zijn met het ontvangst van prachtige steltlopers en een borrel op de bel-etage, waarnaar de gasten vervolgens naar boven werden begeleid om in de Raadzaal te dineren, terwijl een pianist muziek speelde. Vervolgens hebben ze de avond voortgezet met een feest in de Grote Salon en de Bar.

“Wij houden er van om projecten en events goed te regelen”, aldus Irina. Daarom was het fijn dat ze tijdens de dag zelf alles konden overlaten aan het personeel van Swijnenburg en zelf konden genieten. Leeuwendaal koos ervoor om het entertainment en de aankleding zelf te regelen, maar de bloemen besloten zij te laten doen door de vaste bloemist van Swijnenburg, De Stijl. “Het was heel fijn om samen te werken met een vaste partner van Swijnenburg, ze hadden aan één woord genoeg en wisten precies wat ze moesten doen en met wie ze moesten schakelen.”

Ook over het personeel van Swijnenburg is Irina erg te spreken. “Ik kon van tevoren makkelijk schakelen met Anne Maartje, dat was erg fijn. En ook tijdens de dag zelf ontnam partymanager Roelof ons alle zorgen. Er waren een aantal dieetwensen en Roelof heeft dit, samen met het andere personeel, super goed opgepakt.” De gasten met speciale wensen werden bij naam aangesproken, zodat er niet mis kon gaan met de dieetwensen. Hierdoor voelde iedereen zich erg welkom en comfortabel.

“Na afloop van onze geslaagde dag hebben wij vanuit de organisatie veel positieve reacties gehad.” Als er aan Irina gevraagd wordt of zij nog eens terug zou komen op Buitenplaats Sparrendaal stelt zij: “Voor de service en de ervaring zeker! Toch willen wij elk jaar weer met een verrassing en dus een nieuwe locatie komen. Wel zou ik het écht iedereen aanraden om een feest bij Swijnenburg te geven.”

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp