Nedbricks

In januari 2019 was Buitenplaats Sparrendaal het toneel van de Nedbricks Experience. 35 talentvolle, toekomstige bestuurders van het Nederlandse bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties verzamelden zich op onze buitenplaats voor een middag en avond met sprekers en discussie. Uiteraard werden zij door het team van Buitenplaats Sparrendaal op een hartelijke en professionele manier verzorgd.

Nedbricksbestuurslid Wessel Berkman blikt enthousiast terug op het evenement: “We komen met onze evenementen op veel goede locaties, maar Sparrendaal is absoluut een van de betere.” De uitstraling van het gebouw past precies bij de netwerkbijeenkomsten van Berkmans stichting: “Het is voor ons heel belangrijk dat een locatie bijdraagt aan het creëren van meerwaarde tijdens het event. Een ruimte moet van hoge kwaliteit zijn en tegelijkertijd veilig en neutraal aanvoelen. En dat is Sparrendaal: chique, maar niet overdadig.”

Wij ontvingen de deelnemers aan de Nedbricks Experience in de middag met koffie en koekjes. Het programma startte met het bespreken van persoonlijke thema’s, waarvoor de leden in kleine groepjes plaatsnamen in de authentieke kamers op de eerste verdieping. In de Grote Salon luisterde het hele gezelschap naar een topspreker en volgde een plenaire discussie, waarna op de Bel-etage een glaasje prosecco als borrel werd geserveerd.

De deelnemers namen vervolgens plaats aan de smaakvol gedekte tafels in de Raadzaal voor een gezeten diner. Tussen het voor- en hoofdgerecht was er ruimte voor een volgende spreker. Berkman: “Het eten was hartstikke goed, maar wat me vooral opviel was de flexibiliteit in het uitserveren van de gangen. De spreker liep uit en elders krijg je dan wellicht koud eten, maar hier was het voor de keuken en bediening totaal geen probleem.”

Netwerkbijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Netwerkbijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Netwerkbijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Netwerkbijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal

De leden van Nedbricks hebben topbanen in het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties en komen daardoor geregeld op evenementenlocaties van hoge kwaliteit. Toch is bestuurslid Wessel Berkman extra te spreken over Buitenplaats Sparrendaal: “De service is hier heel goed. Dat begint al in het voortraject: één keer praten met een verantwoordelijke moet voldoende zijn om een goed evenement te organiseren en dat is hier ook zo. Tijdens het evenement was de service flexibel en uitstekend.” Een zeer tevreden klant, die wij in 2019 nog meerdere keren terug zullen zien!

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp