Nestle

In de herfst van 2017 organiseerde Nestle Professional een productpresentatie van het premium merk ‘Chef’ voor chefkoks in Nederland, met het thema ‘Wild’.

Elk jaar neemt Nestle een aantal sterrenchefs mee naar de fabriek in Finland, waar zij kennis kunnen maken met de hoogwaardige producten uit de ‘Chef’-lijn. Terug in Nederland zet Nestle deze topkoks in tijdens allerlei ‘chef-to-chef’-evenementen, waaronder het grote ‘I am Chef’ event , dat in 2017 plaatsvond op Buitenplaats Amerongen. Joost Elshof, senior brandmanager food van Nestle: “We waren op zoek naar een locatie die ‘wild’ uitstraalde en waar je de ruimte hebt om 100 chefs bij elkaar te brengen. We zijn in Amerongen uitgekomen omdat het er fantastisch uitziet én omdat er goed vanuit de organisatie werd meegedacht met ons event. Er kon heel veel.”

De chefs zaten op strobalen van een boer uit de omgeving, wat natuurlijk goed aansloot bij het thema. In twee zalen vonden workshops en inspiratiesessies plaats, waarbij de fonds, sauzen en bouillons van de ‘Chef’-lijn werden gebruikt. Elshof: “In het Koetshuis was een slager die een stuk wild uitbeende, waarmee de sterrenchefs gerechtjes maakten. De aanwezige chefs kregen te horen en te zien wat je allemaal kon maken van dat grote stuk wild en hoe onze producten daarin verwerkt waren.” In het Poortgebouw werd ondertussen een sessie gehouden over gevogelte en klein wild. Ook hier werden gerechtjes klaargemaakt door de sterrenchefs.

Elshof kijkt terug op een geslaagd evenement, met veel tevreden gasten: “Er waren veel mensen die aangaven dat ze het een mooie locatie vonden, die heel goed paste bij ons thema. En de aanwezigheid van restaurant Bentinck paste natuurlijk ook perfect bij ons event. We richten ons met onze productlijn op de chefs van dat niveau en daar passen zij perfect bij. Ze timmeren heel goed aan de weg.”

Een goede keuze voor Nestle dus, aldus Elshof: “Ik ben er echt heel positief en enthousiast over, we zijn goed geholpen in het hele voortraject en op de dag zelf. De mate waarin je ondersteund werd heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb me tijdens de dag zelf niet druk hoeven te maken over de vraag of de locatie goed liep, want ik wist wel dat dat goed ging.”

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp