NVZ

Op zoek naar een mooie locatie die goed bereikbaar is en waar mensen zich prettig voelen, kwam Barbara Niemans terecht bij Buitenplaats Sparrendaal. Hier organiseerde zij in mei de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Zuidvruchten Vereniging. “We zijn al eens bij Buitenplaats Amerongen geweest voor onze nieuwjaarsreceptie en onze jaarvergadering en dat was goed bevallen. Toen ben ik bij Sparrendaal, net als Buitenplaats Amerongen onderdeel van Swijnenburg, gaan kijken en was ik ook meteen erg enthousiast. De sfeer is fantastisch. In januari hebben we hier onze nieuwjaarsreceptie gehouden en nu ook onze ledenvergadering. ”

Voor de ledenvergadering van de NZV had Niemans een locatie nodig met verschillende ruimtes; geschikt voor verschillende groepsgroottes. Een lunch met het bestuur voor 9 personen, een vergadering voor circa 80 personen en een diner voor 50; voor al deze groepsgroottes heeft Buitenplaats Sparrendaal de juiste ruimtes in huis. Niemans: “We hebben onze leden beneden ontvangen in de Salon en de vergadering vond boven plaats, in de Raadzaal. Voor de borrel weken we weer uit naar beneden. Het was mooi weer en door de openslaande deuren konden mensen ook even naar buiten lopen.”

Niemans is erg enthousiast over haar ervaring bij Swijnenburg. “Het begon al bij de ontvangst: we kregen koffie en heerlijke petit-fours, duidelijk van een goede bakker. De zaal was precies zo ingericht als we hadden afgesproken. Ik werd vooraf al even door de manager van de dag geholpen om mijn laptop aan te sluiten en alles te testen. Het is erg fijn om iemand te hebben die met je meedenkt. Daaraan herken je een goede organisatie: de medewerkers zijn er voor je en ondersteunen je volledig. Ik ben zelf de hele dag in de watten gelegd.”

Na de ontvangst begaven de aanwezigen zich naar de Raadzaal voor de vergadering. “Het was een warme dag, maar doordat alle luiken boven tijdig dicht waren gedaan was die ruimte niet té warm geworden, dat was erg prettig.” Na de borrel op de bel-etage, die vanwege het mooie weer deels binnen en deels buiten werd genuttigd, nam het gezelschap opnieuw boven plaats. Ditmaal voor een 3-gangendiner met bijpassende wijnen. Niemans: “Het diner was goed geslaagd. Het was allemaal heel smakelijk en mooi opgemaakt.”

Niemans en de leden van de Nederlandse Zuidvruchten Vereniging zouden oorspronkelijk tot 21.00 uur op Buitenplaats Sparrendaal blijven. Zoals dat vaak gaat, bleven de gasten echter langer zitten vanwege de goede sfeer. “De koffie met bonbons hebben we toen beneden geserveerd, dat was een fijne manier om mensen op de been te krijgen. Ze serveren hier trouwens uitstekende koffie, ook daar herken je een goede organisatie aan.”

Een uitermate positieve ervaring op Buitenplaats Sparrendaal dus, voor Barbara Niemans: “Het is alleen maar een positief verhaal. De service van Swijnenburg is vanaf dag 1 heel goed en alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld. Dat verwacht je ook wel, want deze locatie straalt dat ook echt uit.”

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp