SchaalX

Op 18 april 2019 hadden we het genoegen om SchaalX te verwelkomen op Buitenplaats Amerongen. 45 medewerkers en partners vierden het 15-jarig bestaan van het bedrijf met een rondleiding door het kasteel en een heerlijk diner.

Dankzij het mooie weer kon de feestelijke ontvangst van het gezelschap buiten plaatsvinden. Rik de Boer, directeur van SchaalX, kijkt tevreden terug op het evenement en op de rondleiding die het feestgezelschap kreeg door Kasteel Amerongen. “De Buitenplaats is een erg leuke plek. De rondleiding door het kasteel was indrukwekkend. Ik was verrast door de hoeveelheid kunst en de mooie inrichting. Je ziet de rijke historie van het kasteel en de streek aan de hand van mooie schilderijen en beelden.”

Kasteel Amerongen op Buitenplaats Amerongen zakelijke bijeenkomst

Na de rondleiding, waarover de gasten erg enthousiast waren, schoof het gezelschap aan voor een gezeten diner in de voormalige hooizolder in ons prachtige Poortgebouw. “We hadden een 4-gangenmenu gekozen en er werden goede wijnen bij geserveerd. Het eten was lekker en werd goed ontvangen”, aldus De Boer.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp