Het Koetshuis is het grootste pand op Buitenplaats Amerongen om jullie gezelschap te verwelkomen.

Cisco

Op beide locaties van Swijnenburg – Meet & Celebrate is het goed toeven voor bedrijven en hun zakenrelaties. Dat weet Annemiek Nijland van Cisco Systems als geen ander: “Onze ervaringen zijn heel positief. We komen er al jaren. We hebben diverse evenementen gehad op Buitenplaats Amerongen en tot dusver 1 event op Buitenplaats Sparrendaal.”

De centrale ligging en de bijzondere uitstraling van de historische panden zijn belangrijke redenen om te kiezen voor een bijeenkomst op één van de locaties van Swijnenburg. Een andere reden voor Nijland om telkens weer terug te komen is het team: “Het is een heel professionele organisatie. In de aanloop naar een event is de communicatie goed en snel. Er wordt altijd meegedacht en last minute zaken worden goed opgepakt.”

De organisatoren worden dus goed ontzorgd, terwijl de koks zich bezighouden met de inwendige mens. Nijland: “We weten dat onze relaties de catering ook erg kunnen waarderen.”

De events van Cisco vinden normaal gesproken in de middag plaats. Gasten worden ontvangen met koffie en thee, waarna de eerste sessie voor alle aanwezigen begint. Deze sessie wordt meestal gehouden voor een gezelschap van circa 120 personen en vindt dan plaats in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen.

In het Koetshuis vindt het zakelijke evenement van Sisco Systems plaats. Er worden verschillende sessies en workshops gehouden, waarna ze in de pauze kunnen genieten van culinaire gerechten met uitzicht over Buitenplaats Amerongen
Bij het organiseren van een evenement, bieden we naast de locatie ook catering aan, waarbij culinaire gerechten van hoge kwaliteit worden geserveerd.
Sisco heeft al eerder een zakelijk evenement georganiseerd op een van onze locaties, toen der tijd Buitenplaats Sparrendaal. Nu mogen we het bedrijf opnieuw verwelkomen, ditmaal op buitenplaats Amerongen.
Het Koetshuis is het grootste pand op Buitenplaats Amerongen om jullie gezelschap te verwelkomen.
Tussen de vergaderingen door, kan je tijdens jullie zakelijk evenement op buitenplaats Amerongen heerlijk genieten van een wandeling over het landgoed van de buitenplaats om echt even tot rust te komen.

In de pauze tussen de presentaties worden de aanwezigen getrakteerd op koffie, thee en petitfours. Na afloop van de tweede sessie sluit Cisco de dag af met een luxe borrel met warme en koude hapjes.

Niet alleen het Koetshuis op Buitenplaats Amerongen; ook Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen was al eens het toneel van een event van Cisco. “Dat is natuurlijk een mooi historisch pand. Wat ik erg leuk vond is dat we daar toen een rondleiding hebben laten organiseren voor onze gasten. Dat was erg leuk en werd heel goed ontvangen.”

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp