Swijnenburg biedt haar locaties naast alleen bruiloften ook aan voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, congressen of andere partijen.

The Decision Group

In april 2019 was Buitenplaats Amerongen voor twee dagen het terrein van het Value-Based Health Care Center Europe. Zo’n 150 gasten, uit binnen- en buitenland, deelden kennis en ervaringen, bespraken de laatste trends, volgden werksessies en pitches en deelden prijzen uit op het gebied van innovatieve, waardegedreven gezondheidszorg.

Mirte van Holsteijn, manager bij het platform Value-Based Health Care Center Europe, blikt terug op twee succesvolle dagen: “Het is een event waarbij onder meer artsen, bestuurders en managers in de zorg inspirerende initiatieven bespreken waarbij ze betrokken zijn, of waarin ze geïnteresseerd zijn. Ongeveer de helft van de gasten komt uit het buitenland: Australië, Colombia, Italië, Denemarken… Zeker de internationale gasten waren erg te spreken over Buitenplaats Amerongen. Het is precies wat ze hopen te vinden in Nederland: het platteland, maar met allure.”

De gasten werden, in wisselend grotere en kleinere gezelschappen, ontvangen voor meerdere sessies. Holsteijn: “Eigenlijk zijn het vier events in twee dagen. Er was bijvoorbeeld een feestelijke prijsuitreiking, de VBHC Prize, voor een groot publiek, maar er was ook een intieme werksessies voor zorgbestuurders, open masterclasses en een VBHC Dragon’s Event; waarbij startende, veelbelovende initiatieven konden pitchen aan VBHC experts.” Tussen de onderdelen door zorgden onze medewerkers voor de inwendige mens met lunches, borrels en diners.

Swijnenburg biedt haar locaties naast alleen bruiloften ook aan voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, congressen of andere partijen.
Deze oprijlaan is gelegd met kiezelstenen voor een vorstelijk gevoel vanaf moment één. Wanneer je door de poort een entree maakt op het terrein van Buitenplaats Amerongen, loop je over de oprijlaan door naar Restaurant Bentinck, Kasteel Amerongen of het Koetshuis
De locaties van Swijnenburg lenen zich naast bruiloften ook voor het houden van zakelijke bijeenkomsten, zoals een personeelsfeest of een vergadering.
Het Koetshuis is één van de gebouwen van buitenplaats Amerongen, waar je een groot feest kunt organiseren, of een vergadering kan houden, met uitzicht over het prachtige landgoed op de Utrechtse Heuvelrug
Bij Swijnenburg pakken het organiseren van een evenement net even iets anders aan. Hier willen wij iedereen ontzorgen en even vorstelijk laten voelen, al is het maar een vergadering. Op onze grote landgoederen kan in de pauze even een frisse lucht gehaald worden; wat anders zal bevallen dan een rondje door de randstad

Een groot en divers evenement dus, waarbij achter de schermen heel wat komt kijken. Holsteijn: “Het is een veeleisend event, dat veel flexibiliteit van het personeel vraagt. We waren op zoek naar een mooie locatie, maar nog belangrijker voor ons was het vertrouwen in de medewerkers. Vanaf het begin werkten wij samen met Lieke. Ze is erg professioneel, wekt vertrouwen en denkt goed mee. We hebben trouwens met veel plezier met iedereen samengewerkt. Toen tijdens het evenement bleek dat er iets niet helemaal goed afgestemd was rond de lunch, werd er snel en professioneel geschakeld.”

De verschillende programmaonderdelen vonden verspreid over de verschillende ruimtes van Buitenplaats Amerongen plaats. Dankzij het mooie weer konden de gasten optimaal van de Buitenplaats genieten. “Iedereen was veel buiten. Het landgoed heeft een mooie uitstraling en het is heel goed onderhouden. De sfeer is feestelijk. Klassiek, maar modern ingericht. Het heeft statuur en het is ontspannen fris”, aldus Holsteijn.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp