TUI Nederland

Een karakteristieke locatie, centraal gelegen in het land, met meerdere ruimtes voor plenaire sessies. Dat is Buitenplaats Amerongen, de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement.

Zo kwam ook TUI Nederland, met collega’s uit heel het land, samen op de prachtige buitenplaats tijdens een driedaags evenement afgelopen oktober. Voor hun kick-off evenement, ter gelegenheid van het nieuwe boekjaar, waren zij op zoek naar een locatie die voldeed aan de praktische zaken zoals de ligging en bereikbaarheid. Maar daarnaast vonden ze één ander ding ook erg belangrijk: een bijzondere locatie. Mandy Groen in ’t Wout, Retail Project & Event specialist bij TUI Nederland, vertelt: “De combinatie tussen de binnen en buitengelegenheden maken Buitenplaats Amerongen een open, inspirerende en frisse omgeving. Dat is waar wij naar op zoek waren.”

Het kick-off evenement werd georganiseerd voor de Retail afdeling van TUI en had als doel om terug te kijken op het afgelopen jaar en tegelijkertijd vooruit te kijken naar aankomend boekjaar. De bezoekers, die verdeeld waren in een ochtend- en middag groep, hadden verschillende break-out sessies en overlapten tijdens een plenaire sessie van de Head of Retail. “Het thema liefde, dat goed aansluit op de romantische locatie, werd doorgevoerd in bijvoorbeeld de break-outsessie waar de bezoekers op speeddate gingen met collega’s van andere afdelingen,” aldus Mandy. Daarnaast werd er tijdens de pauzes veel ruimte geboden aan collega’s om elkaar weer te spreken.

“Terugkijkend op het evenement vinden wij dat het meer dan geslaagd is. Het was allemaal goed georganiseerd, wat natuurlijk erg fijn is. Daarnaast hadden we ook prachtig weer. Dit maakt een evenement natuurlijk niet per definitie goed, maar op deze locatie was het wel extra fijn.” TUI kijkt met energie terug op het driedaagse evenement en heeft ook vanuit hun medewerkers veel positieve reacties mogen ontvangen.

Het organiseren van een zakelijk evenement bij Swijnenburg verloopt soepel, vertelt Mandy. “Wij vonden de samenwerking goed verlopen en het was fijn dat er last minute nog geschakeld kon worden. Ook zagen we een aantal keer dezelfde gezichten wat wij als prettig hebben ervaren, zij wisten daardoor nóg beter wat onze wensen waren.”

Dit was de eerste keer voor TUI dat zij een kick-off organiseerden in deze vorm. Dat maakte het natuurlijk extra spannend. “We hebben dit evenement als erg positief ervaren en zijn dan ook zeker van plan om het in de toekomst in deze vorm voort te zetten. We zouden Swijnenburg zeker aanraden voor een zakelijk evenement,” aldus Mandy.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp