Trouwen bij Swijnenburg

Bij Swijnenburg organiseren en verzorgen we op onze stijlvolle locaties hoogwaardige, volledig verzorgde bruiloften, die garant staan voor bijzondere ervaringen, overtroffen verwachtingen en blijvende herinneringen. Per jaar vinden circa 250 bruiloften plaats op onze drie locaties en dat doen we met veel passie en liefde voor het vak! Wij vinden dat iedereen zich af en toe even vorstelijk moet kunnen voelen.

Onze trouwlocaties

In de buurt van Utrecht ligt Buitenplaats Amerongen. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance voor zowel kleinschalige als grote bruiloften. De eeuwenoude kasteeltuinen zijn een prachtig decor voor een buitenceremonie en het authentieke Poortgebouw en Koetshuis bieden perfecte mogelijkheden voor een ceremonie, een huwelijksdiner én een geweldig feest ter afsluiting.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal, gelegen in Driebergen-Rijsenburg, is een prachtig landhuis waar de hele huwelijksdag uitbundig gevierd kan worden. Aan de achterzijde van het landhuis is een grote parktuin gelegen die ter beschikking staat voor het bruidspaar en het gezelschap. Op het terras is het goed toeven en het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een prachtige ceremonie in de buitenlucht.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

In de Gelderse Vallei ligt Huis Scherpenzeel. Het landhuis wordt omgeven door een schitterend park van zes hectare. Bij mooi weer biedt dit park alle mogelijkheden voor een onvergetelijke buiten ceremonie. En na de ceremonie kan er buiten getoost en geborreld worden aan de voorzijde van het huis waarna het gezelschap binnen in een van de sfeervolle ruimtes kan genieten van een diner en een spetterend feest.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Culinair

Goed eten en drinken is een belangrijk onderdeel tijdens de huwelijksdag. Of het nu gaat om een uitgebreide borrel, een intiem diner, een sharing dinner buiten aan lange tafels, een walking dinner met kleine gerechtjes, of een diner dansant: elk bruidsgezelschap krijgt alleen het allerbeste! En het allerbeste komt van Restaurant Bentinck, die verantwoordelijk is voor de culinaire invulling van alle bruiloften bij ons op locatie. 

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen

Ons team van professionals

Samen met een enthousiast en professionele team van 50 medewerkers zorgen wij er iedere dag weer voor dat onze gasten tot in de puntjes ontzorgd worden, zodat zij het maximale uit hun huwelijk kunnen halen. We creëren samen onvergetelijke herinneringen.

Whatsapp