Trouwlocatie bij Amersfoort

Ontdek deze trouwlocaties in de omgeving van Amersfoort

Bekijk onze locaties
Onze trouwlocaties

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar dé ideale trouwlocatie in de omgeving van Amersfoort? Laat jullie inspireren door de romantische trouwlocaties van Swijnenburg. Hieronder vinden jullie een overzicht van de drie adembenemende trouwlocaties bij Amersfoort die Swijnenburg te bieden heeft.

Locaties

Slechts 25 kilometer van Amersfoort bevindt zich Buitenplaats Amerongen. Deze historische trouwlocatie, in de omgeving van Amersfoort, ademt romantiek. Zodra je de poorten van het landgoed betreedt, heb je het gevoel op een magische plek te zijn. Onze trouwlocatie, gelegen in Amerongen, beschikt over verschillende historische panden waar getrouwd kan worden. In het Poortgebouw, in het Koetshuis of bij mooi weer in de tuinen of onder de paviljoentent. Het kasteel op het landgoed vormt samen met de kasteeltuinen een prachtig decor voor jullie trouwdag.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Gelegen in Driebergen-Rijsenburg, centraal in Nederland en goed bereikbaar vanuit Amersfoort, is Buitenplaats Sparrendaal. Een uniek landgoed waar historie en moderne faciliteiten perfect samenkomen. Met klassieke sfeervolle ruimtes die naar jullie smaak kunnen worden ingericht, biedt Buitenplaats Sparrendaal een intieme setting voor jullie bruiloft. Het landhuis, in combinatie met het eigentijds interieur en de prachtige parktuin, is een ideale plek voor een onvergetelijke trouwdag.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Een andere centraal gelegen trouwlocatie in de omgeving van Amersfoort is Huis Scherpenzeel. Dit charmante landhuis beschikt over vijf unieke en stijlvolle ruimtes die recentelijk zijn gerenoveerd naar een eigentijds interieur. De verbondenheid van deze ruimtes zorgt voor een intieme sfeer, perfect voor jullie bruiloft. Daarnaast biedt het omliggende park een prachtige achtergrond voor jullie huwelijksceremonie of een ontspannen borrel in de buitenlucht.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Ontdek de mogelijkheden

Willen jullie je speciale dag vieren op een betoverende trouwlocatie bij Amersfoort, centraal gelegen in het hart van Nederland? Laat Swijnenburg je helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan een onvergetelijke trouwdag op een van onze prachtige trouwlocaties bij Amersfoort.

Swijnenburg

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp