Ceremony, Drinks & dinner Wedding Deal

Ons concept ‘Ceremony, drinks & dinner’ is een ontspannen en intiem huwelijksconcept voor een stijlvolle bruiloft op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag in de lente- en zomermaanden. In de maanden november, januari, februari en maart is dit concept alle dagen van de week te boeken. 

15:30 | Ontvangst

Wij serveren huisgemaakte limonades en vruchtensappen uit Kilner taps met verse munt en fruit. Aan de koffie- en theeliefhebbers wordt uiteraard ook gedacht. Daarbij serveren wij luxe banketbakkerskoekjes.  

16:00 | Huwelijksvoltrekking

De huwelijksvoltrekking vindt plaats met al jullie familie en vrienden als getuigen van dit bijzondere moment. Want het ja-woord is natuurlijk waar het deze dag om draait. Uiteraard zijn de ruimtes sfeervol aangekleed en is alles ingericht om dit moment perfect te maken.

16:45 | Felicitaties & Toost

Na jullie voltrekking staan wij bij mooi weer op het terras klaar met een heerlijk glas Prosecco, zodat jullie met de gasten kunnen proosten en snijden jullie samen de bruidstaart aan (de taart is niet in het arrangement opgenomen). Aansluitend serveren wij ook andere drankjes, zodat iedereen gezellig na kan praten over jullie ceremonie.  

18:30 | Diner

Wij nodigen de gasten aan tafel voor een mooi 3-gangen diner. Bij het diner serveren wij een passende wijnselectie. Aansluitend aan het diner serveren we aan tafel of in de barruimte een kopje koffie of thee, vergezeld van een assortiment chocolaatjes. Uiteraard is er daarna nog gelegenheid om na te praten over de bruiloft en nog een drankje te drinken! 

22:00 | Einde van jullie trouwdag

Jullie worden uitgezwaaid door jullie gasten. En nu nagenieten!  

Wedding deal op Buitenplaats Amerongen
De kosten voor dit volledige arrangement op Buitenplaats Amerongen bedragen € 4959,00 (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit assortiment geldt voor 30 gasten.

Wedding deal op Buitenplaats Sparrendaal
De kosten voor de wedding deal op Buitenplaats Sparrendaal zijn € 4700,00 (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit arrangement is gebaseerd op 30 gasten.

Wedding deal op Huis Scherpenzeel
De kosten betreft deze wedding deal op Huis Scherpenzeel bedraagt € 4559,00 (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit geldt voor 30 gasten.

Neem contact met ons op voor beschikbare data. Wij helpen jullie graag!

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp