Trouwarrangementen

Voor onze locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal hebben we verschillende wedding deals samengesteld. We vertellen jullie graag over de invulling van het programma en de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een locatiebezoek.  

Mogelijkheden

Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten
Bij Swijnenburg willen we u graag ontzorgen en dit doen we mede met een culinaire invulling van hoge kwaliteit.
CEREMONY, DRINKS & DINNER

Willen jullie een intieme en ontspannen bruiloft? Wellicht is het ‘Ceremony, drinks & dinner’ arrangement dan wel iets voor jullie. Dit huwelijksconcept staat garant voor een intieme, ontspannen en stijlvolle bruiloft op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag. In de maanden januari, februari, maart en november is dit arrangement alle dagen van de week te boeken.  

Ceremony, Drinks & Dinner
Geef je winterbruiloft leuke decoratie zoals een kerstboom
WINTERWEDDING DEAL

Trouwen in de winter is knus, magisch en romantisch. Een winterbruiloft is net even anders, maar brengt veel charmes met zich mee. Dompel jullie bruiloft helemaal onder in de wintersferen en jullie hebben gegarandeerd een prachtige dag. Speciaal voor de wintermaanden hebben we voor jullie een arrangement samengesteld op geselecteerde data.

Winter Wedding Deal
Spring & Summer Wedding Deal

Trouwen in de lente en de zomer is geliefd! Het is lekker weer, alles staat in bloei, de dagen zijn lang en de kans is groot dat jullie buiten kunnen trouwen, buiten borrelen en misschien zelfs wel buiten kunnen dineren op een zwoele zomeravond. Speciaal voor deze maanden hebben we voor jullie een Spring & Summer Wedding Deal samengesteld op geselecteerde data. 

Spring & Summer Wedding Deal
Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

In de buurt van Utrecht ligt Buitenplaats Amerongen. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance voor zowel kleinschalige als grote bruiloften. De eeuwenoude kasteeltuinen zijn een prachtig decor voor jullie fotoshoot en in de monumentale panden verspreid over het terrein kunnen jullie jullie grote dag uitbundig vieren.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen
Een bruiloft draait om liefde en geluk met elkaar vieren. En geven jullie allebei elkaar het ja-woord en is daar de eerst kus als getrouwd stel

Buitenplaats Sparrendaal, gelegen in Driebergen-Rijsenburg, is een prachtig landhuis waar jullie hele huwelijksdag gevierd kan worden. Aan de achterzijde van het landhuis is een grote parktuin gelegen die ter beschikking staat voor jullie en jullie gezelschap. Op het terras is het goed toeven en het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een prachtige ceremonie in de buitenlucht.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

In de Gelderse Vallei ligt het historische landhuis, Huis Scherpenzeel. Een prachtig wit kasteel voor een romantische en intieme bruiloft. Het landhuis wordt omgeven door een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een gazon. Bij mooi weer biedt dit prachtige park alle mogelijkheden voor een onvergetelijke buiten ceremonie.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp