Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Spring & Summer Wedding Deal

Trouwen in de lente en de zomer is geliefd! Het is lekker weer, alles staat in bloei, de dagen zijn lang en de kans is groot dat jullie buiten kunnen trouwen, buiten borrelen en misschien zelfs wel buiten kunnen dineren op een zwoele zomeravond. Speciaal voor deze maanden hebben we voor jullie, op de maandag, dinsdag en woensdag, een Spring & Summer Wedding Deal samengesteld op geselecteerde data. 

14:30 | Ontvangst

Jullie familie en beste vrienden worden ontvangen. Wij verwelkomen hen met huisgemaakte limonades en fruitwaters geserveerd in kilner taps.  

15:00 | Ceremonie

Tijd voor het moment waar het allemaal om draait, de huwelijksvolstrekking. Jullie geven elkaar het ja-woord en wij zorgen voor een mooie setting van witte stoelen en kaarsjes eventueel aangevuld met bloemen in jullie eigen (thema)kleur.  

15:45 | Toost & Felicitaties

Jullie zijn getrouwd! Tijd om hierop te proosten met een feestelijke flute met Cava. Ook de bruidstaart wordt door jullie aangesneden. Aansluitend serveren wij drankjes uit het drankassortiment en gaan we rond met huisgemaakte hapjes en een bijpassend tafelgarnituur.  

17:30 | Huwelijksdiner

Tijdens het huwelijksdiner serveren jullie en jullie gasten een heerlijk 3-gangen seizoensmenu. Jullie eten aan sfeervol gedekte tafels in een van onze prachtig gedecoreerde ruimtes of buiten op het terras, begeleid door passende wijnen en afgesloten met een kopje koffie of thee.

20:30 | Feest

De avondgasten arriveren voor de feestavond. Tijdens de feestavond serveren wij dranken uit het Hollands assortiment en diverse warme hapjes. Op de tafels plaatsen wij een tafelgarnituur. 

00:30 | Einde van jullie huwelijksdag

Jullie worden uitgezwaaid door jullie gasten. En nu nagenieten!

Wedding deal op Buitenplaats Amerongen
De kosten voor dit volledige arrangement op Buitenplaats Amerongen bedragen € 8450,- (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit assortiment geldt voor 30 gasten voor de huwelijksvoltrekking en diner en 100 gasten voor de feestavond. 

Wedding deal op Huis Scherpenzeel
De kosten voor dit volledige arrangement op Huis Scherpenzeel bedragen € 7800,- (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit assortiment geldt voor 30 gasten voor de huwelijksvoltrekking en diner en 100 gasten voor de feestavond. 

Where moments become memories

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp