De zomer is de populairste periode om te trouwen door het mooie meer, maar ook de winter brengt haar charmes mee

Winter Wedding Deal

Het winterfeest begint bij de ontvangt, wanneer de gasten via de met bolfakkels verlichtte tuin naar binnen wandelen. In de sfeervolle ruimtes is het lekker warm en onze medewerkers staan klaar om jullie en jullie gasten een geweldige dag te bezorgen… 

Geef je winterbruiloft leuke decoratie zoals een kerstboom
12:30 | Bruidsreportage

Jullie arriveren met fotograaf voor het maken van de bruidsfotografie in de prachtige (misschien wel met sneeuw bedekte) tuinen en in de sfeervolle ruimtes.

14:30 | Ontvangst daggasten

Ontvangst van jullie daggasten met warme chocolademelk, koffie of thee en winterse zoetigheden. 

15:00 | Huwelijksvoltrekking

Huwelijksvoltrekking met jullie vrienden en familie als getuigen van dit bijzondere moment.

15:45 | Bruidstaartceremonie, felicitaties en aperitief

Jullie zijn getrouwd! Het is tijd voor de toost met een feestelijke flûte cava en het aansnijden van de (door jullie zelf aangeleverde) bruidstaart. Aansluitend serveren wij een drankje naar keuze en een winters tafelgarnituur. 

17:30 | Huwelijksdiner

Diner aan prachtig gedekte dinertafels. Wij serveren een driegangenmenu van de chef. Daarbij schenken onze bedieningsmedewerkers bijpassende huiswijnen van uitstekende kwaliteit, drankjes uit het assortiment en tafelwater met en zonder koolzuur. 

20:00 | Feest

Ontvangst van jullie feestgasten met huisgemaakte glühwein, koffie of thee en winterkoekjes met walnoot en kaneel. De DJ draait sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het ontvangst, maar al gauw gaat de muziek een toontje harder en kan er gedanst worden! Tijdens het feest plaatsen wij een winters tafelgarnituur op de (sta) tafels en serveren wij onbeperkt drankjes uit het drankassortiment. Gedurende de avond serveren wij diverse warme hapjes. 

00:00 | Einde van jullie huwelijksdag

Einde van de fantastische dag! Jullie worden door familie en vrienden uitgezwaaid terwijl jullie via het met bolfakkels verlichtte bordes naar buiten wandelen. 

Winter Wedding op Buitenplaats Sparrendaal
De kosten voor dit volledige arrangement op Buitenplaats Sparrendaal bedragen € 8425,00 (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit assortiment geldt voor 30 gasten voor de huwelijksvoltrekking en diner en 100 gasten voor de feestavond. 

Winterwedding op Buitenplaats Amerongen
De kosten voor een compleet arrangement op Buitenplaats Amerongen kost € 8675,00 (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit assortiment geldt voor 30 daggasten en tijdens het diner en 100 gasten voor de feestavond. 

Winterwedding op Huis Scherpenzeel
De Winterwedding Deal op Huis Scherpenzeel bedraagt € 8275,00 (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit is gebaseerd op 30 gasten voor de huwelijksvoltrekking en diner en 100 gasten voor de feestavond.

Neem contact met ons op voor beschikbare data en prijzen.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp