Buiten trouwen

Buiten trouwen is de droom van veel bruidsparen. Bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel maken we van deze droom graag werkelijkheid. Op het weer hebben we helaas geen invloed, maar bij mooi weer zorgen we ervoor dat jullie ceremonie buiten kan plaatsvinden. Buiten trouwen staat bij ons garant voor een uitzonderlijke ervaring! 

Trouw bijvoorbeeld in de prachtige tuinen van Buitenplaats Amerongen met historische panden op de achtergrond. Of geniet van de natuur die jullie omringd in een tuin van Buitenplaats Sparrendaal. Maar ook Huis Scherpenzeel heeft haar charmes met een prachtig park om het landhuis met eeuwenoude loofbomen.

Wij denken graag met jullie mee over jullie droombruiloft en kijken samen naar onze mogelijkheden. Bij minder mooi weer bieden al onze locaties ook prachtige opties om binnen te trouwen. Hebben jullie nog vragen? Neem dan contact met ons op!

De locaties van Swijnenburg bieden prachtige ruimtes aan om te trouwen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten jullie ceremonie te houden

Locaties

In de buurt van Utrecht ligt Kasteel Amerongen. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance voor zowel kleinschalige als grote bruiloften. De eeuwenoude kasteeltuinen zijn een prachtig decor voor een buiten ceremonie. In het voorjaar en de zomer beschikt Buitenplaats Amerongen ook over een tent, zodat ook bij minder mooi weer buiten getrouwd worden!

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal, gelegen in Driebergen-Rijsenburg, is een prachtig landhuis waar jullie hele huwelijksdag uitbundig gevierd kan worden. Aan de achterzijde van het landhuis is een grote parktuin gelegen die ter beschikking staat voor jullie en jullie gezelschap. Op het terras is het goed toeven en het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een prachtige ceremonie in de buitenlucht.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

In de Gelderse Vallei ligt het historische landhuis, Huis Scherpenzeel. Het landhuis wordt omgeven door een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een gazon. Bij mooi weer biedt dit prachtige park alle mogelijkheden voor een onvergetelijke buiten ceremonie. En na de ceremonie kan er buiten getoost en geborreld worden aan de voorzijde van het huis.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!