Trouwen in Bunnik

Willen jullie trouwen in de omgeving van Bunnik? Ontdek de trouwlocaties bij Bunnik van Swijnenburg en laat jullie inspireren!

Bekijk onze locaties
Onze trouwlocaties

Bij Swijnenburg zijn we ervan overtuigd dat de juiste trouwlocatie het verschil kan maken voor jullie speciale dag. Daarom zijn we trots op onze drie adembenemende trouwlocaties bij Bunnik, elk met hun unieke charme die jullie bruiloft tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. En het beste van alles? De drie trouwlocaties zijn allemaal gunstig gelegen in de directe nabijheid van Bunnik.

Locaties

Op slechts 25 minuten rijden van Bunnik bevindt zich Buitenplaats Amerongen. Dit historische landgoed is omgeven door prachtige tuinen en biedt een betoverende setting voor jullie huwelijk. Buitenplaats Amerongen staat bekend om zijn sfeervolle ambiance en romantische uitstraling.  Onze trouwlocatie beschikt over verschillende historische panden waar getrouwd kan worden. In het Poortgebouw, in het Koetshuis of bij mooi weer in de tuinen of onder de paviljoentent. Het kasteel op het landgoed vormt samen met de kasteeltuinen een prachtig decor voor jullie trouwdag.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op een korte afstand van Bunnik, in Driebergen-Rijsenburg, ligt Buitenplaats Sparrendaal. Buitenplaats Sparrendaal staat bekend om zijn pittoreske uitstraling en natuurlijke schoonheid. De romantische sfeer van het landgoed maakt het de perfecte plek voor een intieme bruiloft. De sfeervolle zalen en prachtige buitenruimtes zorgt ervoor dat Buitenplaats Sparrendaal alles heeft wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke dag.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Huis Scherpenzeel, gelegen in de nabijheid van Bunnik, is een adembenemend kasteel met een unieke uitstraling. Het historische landhuis wordt omringd door een groot park en is daarmee een prachtige locatie voor jullie huwelijk. De prachtig gerestaureerde zalen en de groene omgeving zorgen voor een romantische en stijlvolle ambiance. Met zijn unieke karakter is Huis Scherpenzeel de perfecte locatie voor een bijzondere bruiloft.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Een Onvergetelijke Bruiloft, Geheel Verzorgd

Bij Swijnenburg geloven we dat jullie bruiloft uniek moet zijn, net als jullie liefde. Daarom bieden we een scala aan mogelijkheden om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen. Van de ceremonie tot het feest, ons ervaren team staat klaar om jullie te begeleiden en te ondersteunen bij het plannen van elk aspect van jullie bruiloft.

 

Plan een locatiebezoek

Willen jullie meer weten over trouwen in de omgeving van Bunnik en de mogelijkheden die Swijnenburg te bieden heeft? Plan dan vrijblijvend een locatiebezoek in. Samen kunnen we jullie wensen bespreken en een plan op maat maken voor een bruiloft die perfect bij jullie past.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp