Familiedag

Het enige wat u hoeft te doen is genieten. Wij regelen de rest!

Tijdens een familiedag ontmoet de hele familie elkaar. U treft ooms en tantes die u misschien maar één keer per jaar ziet en hebt eindelijk tijd om eens bij te praten met neven en nichten. Omdat mensen vanuit het hele land komen, kiest u voor een locatie centraal gelegen in het land zoals Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel.

Uw wensen staan centraal

Zowel op Buitenplaats Sparrendaal, Buitenplaats Amerongen en Huis Scherpenzeel hebben wij alle ruimte en voorzieningen om van uw familiedag een groot succes te maken. Met een klein of groot gezelschap, een feestelijke high tea of een lunch, een aangeklede middagborrel, een uitgebreid diner, of zelfs een uitbundige feestavond: wij zetten uw wensen om in een origineel programma dat perfect bij de familie past.

Onze mogelijkheden
Elke familie heeft andere wensen. Misschien wilt u graag een ontspannen familiedag organiseren met een rondleiding over het landgoed en een aansluitende valkendemonstratie. Of wat dacht u van schilderen in de tuin of van een heuse schermclinic? Ter afsluiting kunt u kiezen voor gezeten diner of een barbecue in onze grote parktuin. Het wordt ongetwijfeld een geslaagde familiedag.

Voor jong en oud
Vanzelfsprekend houden we rekening met de oudste en jongste leden van het gezelschap. Al onze locaties zijn grotendeels rolstoeltoegankelijk en we hebben altijd een kamertje over voor het middagdutje van de kleintjes. Ook een oppas kan geregeld worden.

Culinaire invulling
Op de dag zelf kunnen u en uw gasten rekenen op een geweldige verzorging door onze chefs en bedieningsmedewerkers. Het keukenteam van LIZ Restobar verzorgt de culinaire invulling. Eten op topniveau. Uiteraard maken we graag een voorstel voor u op maat en voorzien wij het gezelschap gedurende de dag van hapjes en drankjes en helpen graag met wat er verder nodig is.

Locaties

Het landgoed van Buitenplaats Amerongen dient als perfecte locatie voor het houden van een familiedag. De verschillende panden bieden eindeloze mogelijkheden voor uw familiedag. 

Privé feest op Buitenplaats Amerongen

In Driebergen-Rijsenburg ligt het centraal gelegen Buitenplaats Sparrendaal. Dit landhuis zal op de dag exclusief toegankelijk zijn voor u en uw familie. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en het maken van een passend programma.  

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal

Nodig uw familie uit in een statig, 16e-eeuws Kasteel in het dorpje Scherpenzeel. Hier kunt u in alle rust bijkletsen met uw familie, met uitzicht over een park met prachtige vijvers. Daarnaast leent het park zich ook perfect voor het houden van verschillende activiteiten. 

Privé feest op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp