Huis Scherpenzeel is een prachtig landhuis in een klein dorpje onder Veenendaal. Het heeft een rijke geschiedenis en valt nu onder één van de drie locaties van Swijnenburg

Op zoek naar een unieke feestlocatie in een kasteel?

Bij Swijnenburg bieden we jou de kans om jouw jubileum, verjaardag, huwelijk of borrel te vieren in een prachtig kasteel zoals Huis Scherpenzeel of in de omgeving van het mooie kasteel Amerongen. Liever een landhuis voor jouw ideale feest? Dan is Buitenplaats Sparrendaal misschien wel precies wat je zoekt. 

Onze kastelen hebben een rijke geschiedenis en zijn omgeven door mooie tuinen en landschappen. We willen jouw speciale gelegenheid onvergetelijk maken en zorgen dat alles precies volgens jouw wensen verloopt. Op de dag zelf hoef je alleen maar te genieten; wij regelen de rest.

Feestlocaties bij een kasteel

In de buurt van Utrecht ligt Kasteel Amerongen, omringd door een groot landgoed. Op het landgoed vind je historische bijgebouwen, het Koetshuis en het Poortgebouw, die zijn omgetoverd tot unieke feestlocaties. Het Kasteel zelf, in gebruik als museum, vormt een prachtige setting samen met de eeuwenoude kasteeltuinen.

Privé feest op Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal is een bijzonder landgoed waar historische elementen perfect samengaan met moderne faciliteiten. Dit elegante landhuis, gelegen in Driebergen-Rijsenburg, biedt klassieke ruimtes die naar eigen smaak kunnen worden ingericht, zowel binnen als buiten.

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

In het centraal gelegen Gelderse dorp Scherpenzeel bevindt zich Huis Scherpenzeel, een wit kasteel uit de 16e eeuw, omgeven door een park van zes hectare. Deze exclusieve locatie biedt een statige uitstraling en een sfeervolle omgeving voor verschillende feestgelegenheden.

Privé feest op Huis Scherpenzeel

Feestgelegenheden

Jubileumvieringen: Vier jouw jubileum met stijl en elegantie op een van onze historische feestlocaties bij een kasteel. Of je nu je zilveren, gouden of diamanten jubileum viert, onze kastelen bieden de perfecte setting voor deze bijzondere mijlpaal.

Verjaardagsfeesten: Elk jaar verdient een feest om te onthouden, en onze kasteel feestlocaties maken van jouw verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis. Of je nu een mijlpaal viert of gewoon een gezellig samenzijn wilt organiseren, onze locaties bieden de perfecte sfeer voor een feestelijke viering.

Huwelijksfeesten: Wij streven ernaar om van jouw trouwdag een sprookje te maken dat tot in de kleinste details perfect is. Van een betoverende ceremonie in onze tuinen, een romantisch diner in onze historische ruimtes tot een spetterend avondfeest in de buitenlucht. 

Borrels: Geniet van een sfeervolle borrel op onze historische locaties. Onze feestlocaties bij een kasteel creëren de ideale ambiance om te proosten op speciale momenten.

Pensioenfeesten: Vier het einde van een lange en succesvolle carrière met een onvergetelijk pensioenfeest op een van onze kasteel feestlocaties. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het organiseren van een pensioenfeest, waarbij onze historische kastelen en hun omgeving de perfecte locatie vormen voor het vieren van deze nieuwe levensfase.

Dit stel is 50 jaar geleden in het gemeentehuis van Driebergen getrouwd. Nu hebben ze in het huidige Buitenplaats Sparrendaal hun jubileum gevierd

Ontdek onze mogelijkheden

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij Swijnenburg en laat ons jouw droomfeest in een kasteel werkelijkheid maken. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, huwelijk of een andere bijzondere gelegenheid, wij staan klaar om samen met jou de perfecte viering te plannen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw feest te bespreken op een van onze prachtige feestlocaties bij een kasteel.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp