High tea

Bij Swijnenburg

Heeft u iets te vieren? Wellicht is een high tea bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal wel iets voor u. Laat u en uw gezelschap (minimaal 25 personen) culinair verwennen en geniet van een prachtige omgeving en fijn gezelschap!

Tijdens de high tea worden de fijnste theesoorten en koffie geschonken door ons professionele team. Ook kunt u genieten van een lichte maaltijd met diverse culinaire lekkernijen die bereid zijn met veel zorg en passie.

Wij ontzorgen u
Geniet van een heerlijke high tea, de prachtige locatie en omgeving maar ook van de service die Swijnenburg biedt. Wij regelen verder alles tot in de finesses. We ontmoeten u graag op een van onze locaties.

Locaties

De prachtige entourage van het landgoed zorgt direct voor een magisch gevoel bij u en uw gezelschap. Tijdens de high tea worden de fijnste theesoorten en koffie geschonken door ons professionele team. Kijk uw ogen uit op de prachtige buitenplaats terwijl jullie genieten van een culinaire smaakbeleving.  

Privé feest op Buitenplaats Amerongen

De met smaak ingerichte ruimtes vormen een prachtig decor voor het samenkomen met vrienden en familie. Tijdens de high tea kunnen u en uw gezelschap genieten van een lichte maaltijd met diverse culinaire lekkernijen die bereid zijn met veel zorg en passie.

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal

Wilt u samenkomen met een klein gezelschap en genieten van hoogstaande high tea? Dan past Huis Scherpenzeel perfect! Een historisch, intiem kasteel dat omringd wordt door een prachtig park met eeuwenoude loofbomen.  

Privé feest op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp